Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο πλευρό των παικτών η Παναθηναϊκή Συμμαχία - «Προειδοποίηση» σε Αλαφούζο
| 2018-04-10 22:59:00

Στο πλευρό των παικτών η Παναθηναϊκή Συμμαχία - «Προειδοποίηση» σε Αλαφούζο

Sportdog Team
Στο πλευρό των παικτών η Παναθηναϊκή Συμμαχία - «Προειδοποίηση» σε Αλαφούζο

Ανακοίνωση που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωσή της στέκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών που όπως αναφέρει έχουν «βάλει πλάτη» και παράλληλα καλεί τον μεγαλομέτοχο να πληρώσει τα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συμμαχίας αναφέρει «Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, οι οποίοι, μαζί με το προπονητικό τιμ είναι οι μόνοι που έβαλαν πλάτη και στήριξαν την ομάδα σε αυτή την παρατεταμένη δύσκολη κατάσταση για την οποία δεν ευθύνονται δίνοντάς της τη δυνατότητα να υπάρχει ακόμα.

Κάποτε, όμως, η υπομονή είναι λογικό να εξαντληθεί και η αγανάκτηση από τις συνεχόμενες συνειδητά και θρασύτατα ψεύτικες υποσχέσεις είναι λογικό να ξεχειλίσει.

Απαίτηση όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι να πληρώσει ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος όλους τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, να αναλάβει τα χρέη που με στοχευμένες πράξεις και παραλείψεις σε βάρος της ομάδας δημιούργησε και που δεν μπορεί να οφείλονται μόνο σε ανικανότητα και να εξαφανιστεί από τη ζωή μας.

Επειδή κάθε περιθώριο συνεννόησης με αυτόν και τους υπαλλήλους του έχει πλέον εξαντληθεί, η Παναθηναϊκή Συμμαχία προαναγγέλλει ότι μεταξύ άλλων από μέρους της, θα ακολουθηθεί η νομική οδός και ότι νεότερα για την εξέλιξη αυτή θα υπάρξουν σύντομα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags