Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Μανωλά για το ιστορικό του γκολ και την Μπαρτσελόνα
| 2018-04-11 00:13:00

Τρομερή ατάκα Μανωλά για το ιστορικό του γκολ και την Μπαρτσελόνα

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Μανωλά για το ιστορικό του γκολ και την Μπαρτσελόνα

Τι είπε ο ήρωας της βραδιάς για τη Ρόμα.

Ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να το πρόσωπο της ημέρας στην Ευρώπη, μετά το χρυσό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και το οποίο χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για τη Ρόμα, ωστόσοσ τις πρώτες του δηλώσεις... κράτησε χαμηλά την μπάλα.

Ο Έλληνας άσος τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του πίστευαν στην ανατροπή παρά την βαριά ήττα στο πρώτο ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην ώθηση που έδωσαν οι οπαδοί της ομάδας για τη μεγάλη ανατροπή.

«Δεν με νοιάζει να μείνω στην ιστορία. Με ένοιαζε η Ρόμα να περάσει στα ημιτελικά κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, την Μπαρτσελόνα. Το πιστεύαμε από το πρώτο παιχνίδι. Χάσαμε 4-1 δεν πήραμε δύο πέναλτι όμως είδαμε ότι η ομάδα μας ήταν εκεί. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και δείξαμε τη δύναμή μας. Ερχόμασταν από τρία άσχημα αποτελέσματα, είχαμε άγχος, αλλά δώσαμε τα πάντα και αποδείξαμε πως αν είναι ο κόσμος μαζί μας κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας για να μας δίνουν ώθηση. Αν είναι εδώ ένας τόσο μεγάλος αριθμός πάντα, τότε η Ρόμα θα γίνει μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags