Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πανικός» με Μαρτίνς, τρελά πράγματα στον Τύπο - Ποιον «σώζει», ποιον φέρνει - Φωτιά τα σενάρια...
| 2018-04-11 12:40:00

«Πανικός» με Μαρτίνς, τρελά πράγματα στον Τύπο - Ποιον «σώζει», ποιον φέρνει - Φωτιά τα σενάρια...

του Παναγιώτη Νικολάου
«Πανικός» με Μαρτίνς, τρελά πράγματα στον Τύπο - Ποιον «σώζει», ποιον φέρνει - Φωτιά τα σενάρια...

Αλήθειες και ψέματα στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ. Όλα εδώ!

Ο… κακός χαμός επικρατεί στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ σχετικά με τα ονόματα που μπορεί να απασχολούν τον Ολυμπιακό, μετά την άφιξη του Πέδρο Μαρτίνς. Η ονοματολογία έχει πάρει «φωτιά» και παντού παρουσιάζονται πιθανοί στόχοι του νέου προπονητή των «ερυθρολεύκων» από την πατρίδα του και όχι μόνο.
 
Ωστόσο, όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές, ακόμα ο 47χρονος τεχνικός δεν έχει συζητήσει για μεταγραφικά θέματα με τη διοίκηση, επομένως είναι άτοπο και άκυρο στην παρούσα φάση να γίνεται παρέλαση ονομάτων, από τη στιγμή που δεν έχουν προσδιοριστεί οι στόχοι και οι ανάγκες ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε, το αμέσως επόμενο διάστημα ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κρίνει τους πάντες και τα πάντα στο Ρέντη, προκειμένου να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όντως ο Πορτογάλος ξετρελάθηκε με τις εγκαταστάσεις της ομάδας και όσα είδε την πρώτη ημέρα στο προπονητήριο του συλλόγου.  
 
Πάντως, όπως σας αποκαλύψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, αν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε με ασφάλεια ένα όνομα για τον Ολυμπιακό, αυτό είναι του Πέδρο Ενρίκε (ή Πεδράο), του Βραζιλιάνου στόπερ της Γκιμαράες, που θεωρείται «παιδί» του Πέδρο Μαρτίνς και μπορεί να αποκτηθεί για ενίσχυση στην άμυνα, ειδικά από τη στιγμή που αναμένεται μεγάλο κύμα αποχωρήσεων το καλοκαίρι στην «ερυθρόλευκη» οπισθοφυλακή.
 
Οι ανατροπές και οι «σίγουροι»
 
Εξάλλου, δεν αποκλείεται για κάποιους παίκτες που θεωρούνται «τελειωμένοι» να υπάρξει ανατροπή, αν και εφόσον ο νέος προπονητής έχει διαφορετική άποψη. Όπως, για παράδειγμα, θα μπορούσε να συμβεί με τον Φελίπε Πάρντο που έχει καλό όνομα στην Πορτογαλία και δεν αποκλείεται να καλύπτει τον νέο κόουτς.
 
Αν και για κάποιους παίκτες, όπως ο Σεμπά και Οτζίτζα Οφόε, δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα, καθώς η διοίκηση έχει πάρει τις απόφασεις της. Παρεμπιπτόντως, το σενάριο που ακούστηκε για μεταγραφή-πακέτο των δύο παικτών στη Γαλατασαράϊ δεν έχει καμία βάση, ειδικά κι από τη στιγμή που το δημοσίευμα προέρχεται από ένα τελείως αναξιόπιστο site της γείτονας χώρας.
 
Καρνέζης, Τομασόν, Μπανανά
 
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα ονόματα που υπάρχουν στην επικαιρότητα, φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση στο Λιμάνι να ασχοληθούν με την περίπτωση του Ορέστη Καρνέζη, από τη στιγμή που ο Σίλβιο Προτό είναι αποφασισμένο πως θα είναι το Νο1 της επόμενης σεζόν, με τον Ανδρέα Γιαννιώτη να έρχεται για να τον συμπληρώσει.
 
Όπως εξαιρετικά δύσκολη είναι και η περίπτωση του Άντριεν Τομασόν, που παρουσιάζεται ως μεγάλος στόχος του Φρανσουά Μοντέστο από την αγορά της Γαλλίας. Ο μέσος της Ναντ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όντως απασχολεί τους Πειραιώτες, ωστόσο υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωσή από σοβαρές ομάδες της Γαλλίας και μπορεί να πάρει μια καλή μεταγραφή εκεί χωρίς να ξενιτευτεί.
 
Σχετικά με τον Γιαγιά Μπανανά που «παίζει» σχεδόν καθημερινά στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, ισχύει το ότι ο Ολυμπιακός να τον έχει «καπαρώσει» από πέρυσι, ωστόσο, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν. Το πιο πιθανό είναι να δοκιμαστεί στην προετοιμασία και εν συνεχεία να δοθεί δανεικός.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags