Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπουρλότο από το πουθενά στην ΑΕΚ - Ποιος «τρέλανε» τον Μελισσανίδη - Έρχονται απρόσμενες εξελίξεις;
| 2018-04-11 14:20:00

Μπουρλότο από το πουθενά στην ΑΕΚ - Ποιος «τρέλανε» τον Μελισσανίδη - Έρχονται απρόσμενες εξελίξεις;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μπουρλότο από το πουθενά στην ΑΕΚ - Ποιος «τρέλανε» τον Μελισσανίδη - Έρχονται απρόσμενες εξελίξεις;

Απίθανο σενάριο για «ύποπτο» ρόλο από άνθρωπο της ομάδας.

Μπορεί στην ΑΕΚ να επικρατεί πανηγυρικό κλίμα για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο μια είδηση των τελευταίων ωρών ήρθε να… ταράξει κάπως τα νερά στο εσωτερικό του συλλόγου.
 
Συγκεκριμένα, ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στις μεταγραφές του προσεχούς καλοκαιριού δεν άρεσε καθόλου στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, καθώς προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν έχει αποφασιστεί από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση.
 
Μάλιστα, υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που στην Ένωση δεν θέλουν να δώσουν το… ελεύθερο στον Ισπανό προπονητή για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Αρχικά, επειδή ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αποδείξει ότι, παρά το γεγονός ότι είναι ένας εξαιρετικός κόουτς, ειδικά κατά τη διάρκεια των αγώνων, δε διαθέτει και το καλύτερο «μάτι». Έχει αποτύχει σε αρκετές δικές του εισηγήσεις, με τελευταίο και πιο τρανό παράδειγμα την περίπτωση του Ερίκ Μοράν, όπου η ΑΕΚ δεσμεύτηκε με έναν παίκτη για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ απέδειξε, όποτε χρησιμοποιήθηκε, ότι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.

Παράλληλα, ο Μανόλο Χιμένεθ συνηθίζει να προτείνει παίκτες μόνο από μία αγορά, την ισπανική, την οποία, βέβαια, γνωρίζει καλύτερα, αλλά συνήθως οι επιλογές του αφορούν ποδοσφαιριστές με πολύ υψηλά κασέ που η Ένωση δύσκολα μπορεί να καλύψει.

Στο μεταξύ, στην Ένωση υπάρχουν κάποιες «υποψίες» μήπως το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί «διαρροή» της πλευράς του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ότι, δηλαδή, με αυτόν τον τρόπο ο Ισπανός τεχνικός επιχείρησε να στείλει τα πρώτα «μηνύματα» προς την πλευρά της διοίκησης για τα «θέλω» του ενόψει της νέας σεζόν, αν και το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει αρκετά ακραίο για να είναι πραγματικό.

Όπως και να έχει, πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν τίθεται κανένα θέμα προς το παρόν με τον προπονητή της ΑΕΚ. Υπάρχει πρόθεση και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και δύσκολα μπορεί να προκύψουν «εμπόδια» που θα τινάξουν μια συμφωνία στον αέρα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags