Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλες αλλαγές στον Πανιώνιο! Ποιοι φεύγουν, ποιος είναι… στον αέρα
| 2018-04-12 00:45:00

Μεγάλες αλλαγές στον Πανιώνιο! Ποιοι φεύγουν, ποιος είναι… στον αέρα

Sportdog Team
Μεγάλες αλλαγές στον Πανιώνιο! Ποιοι φεύγουν, ποιος είναι… στον αέρα

Αλλάζει το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό

Μπορεί ακόμα το πρωτάθλημα να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο στον Πανιώνιο ήδη έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν, στην οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν στον πάγκο τους τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Έλληνας κόουτς αναμένεται να έχει καλές προτάσεις στα χέρια του το καλοκαίρι και η παραμονή του στην Πλατεία, μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τους παίκτες, «τελειωμένοι» θεωρούνται οι Νίλσεν, Μπραχίμι αλλά και ο Μπανανά λόγω του υψηλού του συμβολαίου, όπως και ο Σιώπης που θα γυρίσει στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχουν και άλλοι που βρίσκονται… στον αέρα. Ένας εξ αυτών είναι και ο Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν μετρά 17 συμμετοχές και 2 γκολ. Για τον Γερμανό επιθετικό υπάρχει δυσαρέσκεια λόγω των συχνών τραυματισμών του κάτι για το οποίο έχει ενημερωθεί και η πλευρά του και ήδη… ψάχνεται ενόψει καλοκαιριού.

Επίσης, πρόθεση της διοίκησης του Πανιωνίου είναι να πουλήσει και τον Ντουρμισάι, εξέλιξη ωστόσο που ίσως επηρεάσει και το μέλλον του Γεσίλ, καθώς αν φύγουν και οι δύο θα υπάρχει αριθμητικό πρόβλημα με τους επιθετικούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags