Facebook Pixel Sportdog.gr | Οργανωμένοι Πανσερραϊκού: «Είναι να μην θέλεις να τα σπάσεις όλα;»
| 2018-04-12 04:33:00

Οργανωμένοι Πανσερραϊκού: «Είναι να μην θέλεις να τα σπάσεις όλα;»

Sportdog Team
Οργανωμένοι Πανσερραϊκού: «Είναι να μην θέλεις να τα σπάσεις όλα;»

Έξαλλοι με τους… ανεύθυνους της διοίκησης.

Στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας αφήνει σαφείς αιχμές εναντίον της ιδιοκτησίας, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση εναντίον των «ανεύθυνων», προέβη η Λέσχης «Red Lions» παίρνοντας με τον τρόπο αυτό θέση για τα όσα συμβαίνουν στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκεί μας καταντήσατε σωτήρες... Στα όρια μας. Έχετε βυθίσει ποδοσφαιρικά έναν Νόμο, τη σημαία ενός Νομού, την ομάδα που όλη η Ελλάδα εκτιμά και συμπαθεί. Οι σωτήρες, οι μυαλοπώληδες, οι ερασιτέχνες. Αυτοί που δήθεν μπορούσαν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτοί που αφού κλείστηκαν στο καβούκι τους, έπεσαν σε τοίχο και τώρα ένας ένας πηδάν από το καράβι. Ανεύθυνοι!!! Ανεύθυνοι απέναντι στο βάρος που υποτίθεται ότι ήξεραν ότι έπρεπε να κουβαλήσουν. Ανεύθυνοι απέναντι σε ένα κόσμο που αγαπά και στεναχωριέται για όλα όσα συμβαίνουν. Αυτόν τον κόσμο που έδιωξαν. Αυτόν τον κόσμο που δεν τους ένοιαζε να έρχεται στο γήπεδο, αρκεί να πληρώνονταν η εφορία και το ΙΚΑ!!

Και τώρα το παγόβουνο ήρθε πάνω μας. Το ίδιο παγόβουνο που σιγά σιγά ερχόταν καταπάνω μας και δεν έκαναν τίποτα να αλλάξουν την πορεία του καραβιού. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΟΛΑ;; Είναι να μη θέλεις να βρίσεις και να ζητήσεις ευθύνες; Ποιοι όμως να αναλάβουν την ευθύνη; Όλοι αυτοί που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κρύβονται; Να λένε ψέματα και να κοροϊδεύουν; Και τώρα τι; Μήπως νοιάζεται κανείς; Αυτοί που μπορούσαν να βοηθήσουν έχουν αποκλειστεί... Η κοινωνία μας έχει γυρίσει τη πλάτη. Δυστυχώς... Όπως στρώσαμε έτσι θα κοιμηθούμε...

Ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα με ιστορία που σέβεται και αναγνωρίζει όλη η Ελλάδα!!! Δεν είναι το μαγαζάκι και η παιδική χαρά κανενός!!! Όσοι είναι στο τιμόνι του έχουν μεγάλη ευθύνη και πρέπει να λογοδοτούν ανά πάσα στιγμή. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! Για τον Πανσερραϊκό μας δύσκολα... Δυστυχώς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags