Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα πέσουν... βόμβες στον ΠΑΟ - Ατάκες φωτιά από τους παίκτες - Ποιος είναι πάλι στα κάγκελα!
| 2018-04-11 21:25:00

Θα πέσουν... βόμβες στον ΠΑΟ - Ατάκες φωτιά από τους παίκτες - Ποιος είναι πάλι στα κάγκελα!

του Νίκου Στεργίου
Θα πέσουν... βόμβες στον ΠΑΟ - Ατάκες φωτιά από τους παίκτες - Ποιος είναι πάλι στα κάγκελα!

Τι συμβαίνει μετά τις πληρωμές, τι έγινε με Κωνσταντίνου.

Πολύ σοβαρή είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, μετά τις σημερινές εξελίξεις και την αναβολή στο ΔΣ της Λίγκας, που θα ψήφιζε υπέρ ή κατά του υποβιβασμού, μέσω της αλλαγής (ή μη) της ποινής για τη μη αδειοδότηση.

Από όσα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, 10 σύλλογοι ήταν υπέρ στο να αλλάξει ο κανονισμός για τις ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση, δηλαδή να μην υποβιβάζονται. Ωστόσο χρειάζονται 12 ψήφοι (τα 3/4) για να περάσει κάτι τέτοιο, με τις ομάδες που θα ψήφιζαν θετικά να είναι οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος,  Λάρισα, Πανιώνιος, Λαμία,  Απόλλων (που στο προηγούμενο Δ.Σ. είχε καταψηφίσει), με αβέβαιη την πρόθεση των ΛεβαδειακούΠαναιτωλικού, Κέρκυρας και Ξάνθης. Αρνητικές είναι οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και  Αστέρας Τρίπολης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση από κανέναν «ιθύνοντα» στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως «αισιοδοξία» που τις προηγούμενες μέρες εκφραζόταν σε κάθε ευκαιρία και μάλιστα σε κάθε τοποθέτηση του Βασίλη Κωνσταντίνου ή έπειτα από επίσκεψή του στο Κορωπί. Το χειρότερο ίσως είναι πως δεν φαίνεται να υπάρχουν συναινέσεις. Δεν βγαίνουν, δηλαδή, τα κουκιά και ούτε διαφαίνεται στο τούνελ φως για  διάθεση να αλλάξουν οι συσχετισμοί... 

Επιμένουν στον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα δεν θα υποβιβαστεί»!

Από την «πράσινη» ΠΑΕ πάντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση για την αναβολή του ΔΣ, ωστόσο μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη, σε όποιον ρωτάει τον παραπέμπουν στην ανακοίνωση της 26ης Μαρτίου λέγοντας ότι ισχύει ακόμα. Η ανακοίνωση εκείνη ξεκαθάριζε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποβιβαστεί.

«Ως την Κυριακή και βλέπουμε…»

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε στο Κορωπί, αφού είχε ξεκινήσει η προπόνηση, ωστόσο απέφυγε να μιλήσει με κάποιον.

Στο μεταξύ, δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με την στάση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μετά τις πληρωμές (κάποιοι τα έχουν δει ήδη τα λεφτά, όλοι ακόμη όχι). Το sportdog.gr, μάλιστα, αποκαλύπτει ότι οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων έχουν κοινό γκρουπάκι στο viber και πηγαίνει ο ένας μετά τον άλλον σε τράπεζες – κυρίως οι Ελληνες, διότι οι ξένοι δεν μπορούν να τα δουν – για να τσεκάρουν αν πληρώθηκαν. 

Αυτή τη στιγμή, έχουν πληρωθεί το 30% του Δεκεμβρίου, ενώ χρήματα μπήκαν και στον Λουτσιάνο, ο οποίος έλεγε πάντως δεν ήταν αυτά που προβλεπόταν.

Η κατάσταση ωστόσο παραμένει… εκρηκτική στο Τριφύλλι και τίποτα δεν είναι σίγουρο για την συνέχεια. Οι παίκτες έχουν πολλά παράπονα από την διοίκηση και όπως έλεγαν, θα προπονηθούν κανονικά ως την Κυριακή «και από Δευτέρα βλέπουμε ξανά»!

 Κανένα θέμα Μυροφορίδη

Όσον αφορά τα σενάρια περί ανάληψης της θέσης του τεχνικού διευθυντή από τον Παύλο Μυροφορίδη, οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν πως δεν υπάρχει θέμα. Ο τελευταίος, με θητεία μεταξύ άλλων σε Ηρακλή, Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη, έχει δει το όνομά του στο ρεπορτάζ του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι τρέχει κάτι. Τουλάχιστον αυτή την περίοδο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags