Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι απαντά η ΑΕΚ για το βίντεο του ΠΑΟΚ
| 2018-04-12 00:57:00

Τι απαντά η ΑΕΚ για το βίντεο του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τι απαντά η ΑΕΚ για το βίντεο του ΠΑΟΚ

Η επίσημη θέση της Ένωσης για το επίμαχο ντοκουμέντο.

Στην Ένωση τονίζουν ότι το βίντεο με τον Γιώργο Κομίνη, που έφερε στη δημοσιότητα ο ΠΑΟΚ απλώς επιβεβαιώνει τις θέσεις τους.

Ο λόγος για το πεντάλεπτο βίντεο (μια επιλογή από τα δύο πολύωρα που ζήτησε να καταθέσει) που αιτήθηκε ο ΠΑΟΚ να προβληθεί κατά τη διάρκεια της έφεσης. Στην Ένωση είχαν από το πρωί στην διάθεσή τους το σύνολο του οπτικού υλικού και ως εκ τούτου γνώριζαν το περιεχόμενό του. Από την πλευρά της ΑΕΚ αυτό που έλεγαν οι άνθρωποί της είναι ότι επί της ουσίας το εν λόγω απόσπασμα του βίντεο επιβεβαιώνει τις θέσεις τους.

Όπως λένε, από αυτό δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Κομίνης έδωσε εντολή στις δύο ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το παιχνίδι, επισημαίνοντας ότι είναι εμφανές πως κανείς από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που φαίνονται στα πλάνα δεν έκανε κίνηση να βγει στο γήπεδο. Αντίθετα, τονίζεται ότι ο Μαουρίτσιο κάποια στιγμή πήγε στον διαιτητή να διαμαρτυρηθεί εκ νέου και στη συνέχεια ο Κομίνης κλείστηκε και πάλι στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι ο Κομίνης ρωτήθηκε εκείνη την ώρα γιατί είχε σφυρίξει και είχε πει ενώπιον των παραγόντων και των δύο ομάδων πως ήθελε να φωνάξει τους εκπροσώπους τους (Λυσάνδρου και Γκαγκάτση) για να μπουν στα αποδυτήρια των διαιτητών για νέα διαβούλευση.

Από την πλευρά της Ένωσης τονίζεται επίσης ότι ούτε στην έκθεση του παρατηρητή, ούτε στο φύλλο αγώνα, αλλά και στην συμπληρωματική κατάθεση του Κομίνη αναφέρεται πουθενά ότι δόθηκε εντολή να συνεχιστεί το ματς, αντίθετα αναφέρεται ότι η οριστική διακοπή του ήταν απόφαση του διαιτητή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags