Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα στο… κόκκινο για το ντέρμπι της Τούμπας - Τεράστιο «αυτογκόλ» ΠΑΟΚ και «ΣΟΚ» για ΑΕΚ!
| 2018-04-12 10:45:00

Όλα στο… κόκκινο για το ντέρμπι της Τούμπας - Τεράστιο «αυτογκόλ» ΠΑΟΚ και «ΣΟΚ» για ΑΕΚ!

Sportdog Team
Όλα στο… κόκκινο για το ντέρμπι της Τούμπας - Τεράστιο «αυτογκόλ» ΠΑΟΚ και «ΣΟΚ» για ΑΕΚ!

Πώς την πάτησαν οι «ασπρόμαυροι», γιατί ανησυχούν στην Ένωση;

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της εκδίκασης σε δεύτερο βαθμό των όσων έγιναν στο περιβόητο ντέρμπι της Τούμπας που δεν έληξε ποτέ.
 
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, όπως σας ενημέρωσε μεταμεσονύχτια το sportdog.gr με αναλυτικό ρεπορτάζ και live ενημέρωση.
 
Από το στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά υπάρχει σχετική ικανοποίηση για την παρουσία των δικηγόρων του συλλόγου, καθώς άπαντες έκαναν μεγάλη προσπάθεια να αποδείξουν ότι διαιτητής Γιώργος Κομίνης σφύριξε για να βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η ΑΕΚ, μέσω του Βασίλη Δημητριάδη, ήταν αυτή που αρνήθηκε, κάτι που σημαίνει ότι ήταν και «υπαίτια», σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους», που δε συνεχίστηκε ο αγώνας.
 
Γι’ αυτό και στην Τούμπα παρέθεσαν το σχετικό βίντεο στον δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη, ο οποίος, πάντως, επιφυλάχτηκε να τo αξιολογήσει, μετά τη θέση της ΑΕΚ ότι από τη στιγμή που δεν κατατέθηκε το οπτικό υλικό σε πρώτο βαθμό δεν μπορεί να κατατεθεί στη δεύτερη εκδίκαση.  
 
Το «αυτογκόλ» του ΠΑΟΚ
 
Πάντως, η κίνηση του ΠΑΟΚ να δημοσιεύσει βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας εμπεριείχε και ένα μεγάλο «φάουλ». Σε ένα από τα στιγμιότυπα που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, φαίνεται ο Ιβάν Σαββίδης να… κυνηγάει τον Γιώργο Κομίνη στα αποδυτήρια μέχρι την πόρτα από το δωμάτιο των διαιτητών και να τον σταματούν την τελευταία στιγμή οι αστυνομικοί από το να μπει μέσα (δείτε το ΕΔΩ).
 
Σίγουρα, η συγκεκριμένη ενέργεια του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ περισσότερο επιβαρύνει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρά της δίνει κάποιο «ελαφρυντικό», ενώ στα «κατά» είναι σίγουρα το γεγονός ότι τα βίντεο που κατατέθηκαν δεν είχαν ήχο παρά μόνο εικόνα.
 
Το «ΣΟΚ» της ΑΕΚ
 
Την ίδια στιγμή, από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ήταν ικανοποιημένοι από την παρουσία του Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος, όπως ισχυρίζονταν στην Ένωση, αντέκρουσε όλους τις ισχυρισμούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 
Ωστόσο, στην Ένωση δεν έκρυψαν το… ΣΟΚ τους όταν μετά από 1,5 ώρα εξέτασης δεν έγινε δεκτό το αίτημα για την εξαίρεση του Δημήτρη Σκουτέρη, αλλά και από τις ατάκες του δικαστή στους δικηγόρους του ΠΑΟΚ ότι «εγώ θα ήθελα να είναι εδώ ο Κομίνης» (ξεκάθαρη θέση των «ασπρόμαυρων»), αλλά και πως «εγώ δε θα αδικήσω κανέναν» (ξανά απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ).
 
Πάντως, μετά το τέλος της διαδικασίας οι Κιτρινόμαυροι ήταν περισσότερο… ανακουφισμένοι και έβγαζαν την πίστη ότι η ΑΕΚ είχε καλή παρουσία στο δικαστήριο. Μάλιστα, η αρχική ανησυχία που υπήρχε στην Ένωση και εδώ στο sportdog.gr καταγράψαμε με χθεσινό ρεπορτάζ, είχε μειωθεί σε μεγάλο βαθμό (όχι σε απόλυτο) όταν ολοκληρώθηκε η δεύτερη εκδίκαση, αν και η αλήθεια είναι ότι στην Ένωση δεν… πανηγύριζαν κιόλας χθες το βράδυ, κρατώντας χαμηλούς τόνους, για προφανείς λόγους. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags