12/04/18 - 12:10

Δημάτος: «Σοκ με το όπλο του Σαββίδη - Δεν άκουσα κάτι από Κομίνη»

Τι είπε ο Ανδρέας Δημάτος για τα γεγονότα της Τούμπας.  

Sportdog Team
Δημάτος: «Σοκ με το όπλο του Σαββίδη - Δεν άκουσα κάτι από Κομίνη»
1.178views 0shares

Αρχικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, καταθέτοντας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μετά την έφεση του ΠΑΟΚ, ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα σοκ η εικόνα του κ. Σαββίδη να μπαίνει με το όπλο. Ήταν κάτι που δεν το είχα ξαναδεί ποτέ. Τους παίκτες της ΑΕΚ εγώ δεν τους είδα σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ούτε ο Τσιντώτας, ούτε ο Τζανετόπουλος, ούτε ο Μάνταλος, που τους ανέφερε ο ΠΑΟΚ, αγωνίζονταν στο ματς».

Για την διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή Κομίνη: «Είδα τον αγώνα από τη σουίτα με τον κ. Λυσάνδρου και μετά κατεβήκαμε στα αποδυτήρια πριν γίνει διακοπή. Ο διαιτητής μπήκε πρώτος και μετά ο κ. Λυσάνδρου μάς ενημέρωσε ότι υπάρχει διακοπή. Οι παίκτες της ΑΕΚ κατευθύνονταν στα αποδυτήριά τους και παρέμεναν κλεισμένοι μετά τα γεγονότα που είχαν προηγηθεί. Για τουλάχιστον 30-40 λεπτά και ο Λαμπρόπουλος γύρω στις 22:10 βγήκε πρώτος και απλά παρακολουθούσε. Μετά άρχισαν οι διαβουλεύσεις. Μετά τις 22:30 μπήκε διμοιρία των ΜΑΤ για προστασία, είναι στον διάδρομο των αποδυτηρίων. Γύρω στις 23:00 η κατάσταση φαίνεται να είναι λίγο πιο ήρεμη και μετά μάθαμε ότι το ματς διακόπηκε από τον κ. Κομίνη».

Για το αν υπήρξε σφύριγμα από τον Κομίνη: «Εγώ σφύριγμα από τον Κομίνη δεν έχω ακούσει. Όταν ειπώθηκε για κάποιο σφύριγμα, τον ρωτήσαμε αν σφύριξε και γιατί, και είπε ότι σφύριξε για να προσέλθει στα αποδυτήρια ο κ. Λυσάνδρου. Μου είπε ο κ. Κομίνης ότι σφύριξε για να πάνε στα αποδυτήρια ο κ. Γκαγκάτσης και ο κ. Λυσάνδρου . Ο Κομίνης από τα αποδυτήριά του βγήκε 1-2 λεπτά, εκεί ήταν πολλοί παράγοντες. Δεν έχω ακούσει σφύριγμα εγώ. Το μόνο που έχει ακουστεί ότι έχει σφυρίξει. Τον ρώτησα αν έχει σφυρίξει, μου είπε ότι ψάχνουν τον κύριο Λυσσάνδρου».

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ