Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημάτος: «Σοκ με το όπλο του Σαββίδη - Δεν άκουσα κάτι από Κομίνη»
| 2018-04-12 12:10:00

Δημάτος: «Σοκ με το όπλο του Σαββίδη - Δεν άκουσα κάτι από Κομίνη»

Sportdog Team
Δημάτος: «Σοκ με το όπλο του Σαββίδη - Δεν άκουσα κάτι από Κομίνη»

Τι είπε ο Ανδρέας Δημάτος για τα γεγονότα της Τούμπας.

 

Αρχικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, καταθέτοντας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μετά την έφεση του ΠΑΟΚ, ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα σοκ η εικόνα του κ. Σαββίδη να μπαίνει με το όπλο. Ήταν κάτι που δεν το είχα ξαναδεί ποτέ. Τους παίκτες της ΑΕΚ εγώ δεν τους είδα σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ούτε ο Τσιντώτας, ούτε ο Τζανετόπουλος, ούτε ο Μάνταλος, που τους ανέφερε ο ΠΑΟΚ, αγωνίζονταν στο ματς».

Για την διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή Κομίνη: «Είδα τον αγώνα από τη σουίτα με τον κ. Λυσάνδρου και μετά κατεβήκαμε στα αποδυτήρια πριν γίνει διακοπή. Ο διαιτητής μπήκε πρώτος και μετά ο κ. Λυσάνδρου μάς ενημέρωσε ότι υπάρχει διακοπή. Οι παίκτες της ΑΕΚ κατευθύνονταν στα αποδυτήριά τους και παρέμεναν κλεισμένοι μετά τα γεγονότα που είχαν προηγηθεί. Για τουλάχιστον 30-40 λεπτά και ο Λαμπρόπουλος γύρω στις 22:10 βγήκε πρώτος και απλά παρακολουθούσε. Μετά άρχισαν οι διαβουλεύσεις. Μετά τις 22:30 μπήκε διμοιρία των ΜΑΤ για προστασία, είναι στον διάδρομο των αποδυτηρίων. Γύρω στις 23:00 η κατάσταση φαίνεται να είναι λίγο πιο ήρεμη και μετά μάθαμε ότι το ματς διακόπηκε από τον κ. Κομίνη».

Για το αν υπήρξε σφύριγμα από τον Κομίνη: «Εγώ σφύριγμα από τον Κομίνη δεν έχω ακούσει. Όταν ειπώθηκε για κάποιο σφύριγμα, τον ρωτήσαμε αν σφύριξε και γιατί, και είπε ότι σφύριξε για να προσέλθει στα αποδυτήρια ο κ. Λυσάνδρου. Μου είπε ο κ. Κομίνης ότι σφύριξε για να πάνε στα αποδυτήρια ο κ. Γκαγκάτσης και ο κ. Λυσάνδρου . Ο Κομίνης από τα αποδυτήριά του βγήκε 1-2 λεπτά, εκεί ήταν πολλοί παράγοντες. Δεν έχω ακούσει σφύριγμα εγώ. Το μόνο που έχει ακουστεί ότι έχει σφυρίξει. Τον ρώτησα αν έχει σφυρίξει, μου είπε ότι ψάχνουν τον κύριο Λυσσάνδρου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags