Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ το 2018 - Όχι στους χαρτοπρωταθλητές»!
| 2018-04-12 14:48:00

«Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ το 2018 - Όχι στους χαρτοπρωταθλητές»!

Sportdog Team
«Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ το 2018 - Όχι στους χαρτοπρωταθλητές»!

Απίστευτη ανακοίνωση για τα γενέθλια του Δικεφάλου!

Ανακοίνωση με αφορμή την συμπλήρωση 92 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει αυτή:

Θεσσαλονίκη, 12/04/2018
12 Απριλίου
1926-2018
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, με αφορμή την 12η Απριλίου Ημέρα Εορτής βάσει του καταστατικού και ενόψει της συμπλήρωσης 92 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου μας απευθύνεται προς όλους, φίλους και εχθρούς, στην Ελλάδα και στα πέρατα της Οικουμένης λέγοντας:
Είμαστε εδώ, πιστοί στην ιδέα του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών, όπως αυτή μεταλαμπαδεύτηκε από τους προγόνους μας και ιδρυτές του Συλλόγου μας έως τη σημερινή γενιά, γνήσιοι πρεσβευτές ηθικών αξιών και κανόνων δικαίου, που χαρακτηρίζουν τον ΠΑΟΚ εδώ και 92 χρόνια και τον κάνουν τόσο αγαπητό στους φιλάθλους του.
Ένα σύνθημα του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού λέει: «Αδιαφορώ για ό,τι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουν τι νιώθω για σένα…», και πώς να ξέρουνε συμπληρώνουμε εμείς, πώς να καταλάβουν το αδάμαστο πνεύμα του ΠΑΟΚτσή, όλοι αυτοί που ψάχνουν τη δόξα και το μεγαλείο μέσα από κίβδηλα «μαστραπαδάκια», όταν ο ΠΑΟΚ οφείλει τη μεγαλοσύνη του στο πνεύμα αντίστασης και δικαίου του Λαού του.
Φέτος, ο «πρωτότοκος» γιος του Σωματείου μας, το καμάρι και η «ναυαρχίδα» μας, το ποδοσφαιρικό τμήμα, υπό την ηγεσία του Ιβάν Σαββίδη έφτασε κοντά στον στόχο του, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος, κάποιοι όμως κάνοντας χρήση των γνωστών τους βρώμικων μεθόδων από εποχής Π.Ο.Κ., βλέποντας ότι η εποχή ΠΑΟΚ ανατέλλει, προσπάθησαν και προσπαθούν να το αποτρέψουν ή έστω να το αναστείλουν ακόμη και προσωρινά για ένα ακόμη χρόνο.
Όλοι εμείς όμως, ο περήφανος Λαός του ΠΑΟΚ, είμαστε εδώ και βροντοφωνάζουμε:
«ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ»
«ΠΑΟΚ ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018»
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ως «μάνα» και θεματοφύλακας των «ιερών και οσίων» του Συλλόγου, δηλώνει την πλήρη υποστήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση στο Συλλαλητήριο που εξήγγειλε ο Λαός του ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, και ώρα 15:00, καλώντας παράλληλα όλους όσους χτυπάει η καρδιά τους για τον ασπρόμαυρο Δικέφαλο Αετό να συμμετέχουν ειρηνικά, περιφρουρώντας με τη στάση τους τα δίκαια αιτήματά μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ή ΕΜΕΙΣ
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags