Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιμένει η διοίκηση της Μπάγερν - Πιέσεις σε Χάινκες να μείνει και του χρόνου!
| 2018-04-13 01:20:00

Επιμένει η διοίκηση της Μπάγερν - Πιέσεις σε Χάινκες να μείνει και του χρόνου!

Sportdog Team
Επιμένει η διοίκηση της Μπάγερν - Πιέσεις σε Χάινκες να μείνει και του χρόνου!

Νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά τον προπονητή της Μπάγερν από την επόμενη σεζόν καθώς δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Γιουπ Χάινκες!

Θεωρείται βέβαιο ότι ο Τόμας Τούχελ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που είχε πριν από μερικές εβδομάδες από τους Βαυαρούς, οι οποίοι ψάχνουν, αλλά δεν μπορούν να βρουν τον προπονητή που θα αναλάβει μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Κι αφού δεν βρίσκεται κάποιος κατάλληλος, οι άνθρωποι της Μπάγερν στρέφονται στον Χάινκες, ο οποίος ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο ως υπηρεσιακός μετά την απομάκρυνση του Κάρλο Αντσελότι.

Ο 72χρονος τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι η αποστολή του ήταν να βγάλει τη φετινή σεζόν, αλλά ίσως τελικά χρειαστεί να αναθεωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αδυναμία της διοίκησης να βρει κατάλληλο αντικαταστάτη του, αναγκάζει τους παράγοντες του συλλόγου να στραφούν στον Χάινκες και να προσπαθήσουν να τον πείσουν να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αν τελικά ο Χάινκες δεν συναινέσει στο να παραμείνει, τότε η μοναδική εναλλακτική που εξετάζεται είναι αυτή του Κροάτη Νίκο Κόβατς, ο οποίος έχει φορέσει ως ποδοσφαιριστής τη φανέλα της Μπάγερν και τώρα είναι προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags