Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίρνει τη σκούπα ο Μαρτίνς και... καθαρίζει - Πότε κάνει το «ντου», τον «κάρφωσε» ο Κόντης
| 2018-04-12 21:03:00

Παίρνει τη σκούπα ο Μαρτίνς και... καθαρίζει - Πότε κάνει το «ντου», τον «κάρφωσε» ο Κόντης

του Παναγιώτη Νικολάου
Παίρνει τη σκούπα ο Μαρτίνς και... καθαρίζει - Πότε κάνει το «ντου», τον «κάρφωσε» ο Κόντης

Ποιοι θα παλέψουν να γυρίσουν το χαρτί; Όλες οι απαντήσεις.

Πριν από λίγες ημέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης… άστραψε και βρόντηξε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, κατηγορώντας τους παίκτες για αδιαφορία και προαναγγέλλοντας μεγάλες αλλαγές ενόψει της επόμενης σεζόν.

Έκτοτε σημειώθηκαν εξελίξεις, αφού ήδη ο Σεμπά και ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται και παράλληλα η ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη νέου προπονητή, με τον Όσκαρ Γκαρσία να απομακρύνεται και τον Πέδρο Μαρτίνς να αναλαμβάνει.

Το πλάνο των Ερυθρολεύκων για τις επερχόμενες αλλαγές έχει ήδη μπει σε εφαρμογή. Άλλωστε, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν έχασαν καθόλου χρόνο και έκλεισαν τον νέο προπονητή της ομάδας ήδη από τις αρχές Απριλίου, θέλοντας να τρέξουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Αυτό επιβεβαίωσε σε σημερινές δηλώσεις του στη Nova ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού, Χρήστος Κόντης, ο οποίος τόνισε ότι ο καλοκαιρινός προγραμματισμός θα ξεκινήσει από νωρίς και πως οι παίκτες έχουν τέσσερα ματς στη διάθεσή τους (μέχρι το τέλος της σεζόν) για να δείξουν τι αξίζουν. Για την ακρίβεια, έως το τέλος του μήνα θα έχουν κριθεί άπαντες.

Ουσιαστικά τα λεγόμενά του φανερώνουν ότι οι αποφάσεις για αλλαγές έχουν ήδη παρθεί από τη διοίκηση. Απλώς, περισσότερο για το… τυπικό της υπόθεσης, πρέπει να δει τους ποδοσφαιριστές δια ζώσης και ο Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να έχει όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη άποψη για την αξία τους.

Κάποιοι από αυτούς ίσως καταφέρουν να… γυρίσουν το χαρτί κερδίζοντας τη συμπάθεια του Πορτογάλου τεχνικού, ωστόσο οι περισσότεροι φαίνεται πως  έχουν ήδη κριθεί και το μέλλον τους είναι μακριά από το Λιμάνι. Συνεπώς, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να μην υπάρξουν ιδιαίτερες εξαιρέσεις στο ήδη διαμορφωμένο πλάνο της διοίκησης, που προβλέπει δραστικές αλλαγές στο ρόστερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags