Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βαρύ» το κλίμα για Βαλβέρδε - «Χαμός στα αποδυτήρια, τσακώθηκε με τον Μέσι»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-12 21:30:00

«Βαρύ» το κλίμα για Βαλβέρδε - «Χαμός στα αποδυτήρια, τσακώθηκε με τον Μέσι»!

Sportdog Team
«Βαρύ» το κλίμα για Βαλβέρδε - «Χαμός στα αποδυτήρια, τσακώθηκε με τον Μέσι»!

Δύσκολα τα πράγματα για τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα!

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει συγκεντρώσει τα «πυρά» του κόσμου της Μπαρτσελόνα για το κοουτσάρισμά του στο παιχνίδι με τη Ρόμα, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-0, πέταξε το προβάδισμα με 4-1 που είχε από το πρώτο παιχνίδι και έμεινε εκτός Champions League.

Μάλιστα, ισπανική τηλεοπτική εκπομπή έριξε κι άλλο… λάδι στη φωτιά, υποστηρίζοντας ότι ο Βάσκος τεχνικός τσακώθηκε με τον Λιονέλ Μέσι και τον Ζεράρ Πικέ στα αποδυτήρια!

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ρεπόρτερ Ιγνάθιο Μιγκέλεθ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μέσι ήταν έξαλλος με τον προπονητή του και του ζήτησε εξηγήσεις για τις κακές αλλαγές που πραγματοποίησε και για τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετώπισε το παιχνίδι από τη στιγμή που η Ρόμα προηγήθηκε με 2-0 και έπειτα.

Με τον Αργεντινό σούπερ σταρ φέρεται να συμφώνησε και ο Ζεράρ Πικέ, κατακρίνοντας ανοικτά τις κινήσεις του Βαλβέρδε. Μάλιστα, η εκπομπή υποστηρίζει ότι ο Βαλβέρδε συμφώνησε με τους δύο άσους της ομάδας, παραδεχόμενος ότι έχουν δίκιο και πως έπρεπε να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις προκειμένου η ομάδα του να αποφύγει τον αποκλεισμό.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags