Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος ζωντανά από το PAOK TV
| 2018-04-12 22:03:00

Το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος ζωντανά από το PAOK TV

Sportdog Team
Το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος ζωντανά από το PAOK TV

Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

Το Σάββατο (14/4) ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιωνίου, στην άδεια Τούμπα. Το «PAOK TV» είναι έτοιμο να μεταφέρει εικόνα και ήχο από το ματς σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου χτυπάει η καρδιά του Δικεφάλου.

Η νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για τη Super League Σουρωτή και προσφέρει στον κόσμο τις «μάχες» του Δικεφάλου μέσω internet παντού σε όλη τη Γη!

Το Σάββατο (14/4 στις 19:30) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, το «PAOK TV» την αναμέτρηση με τoν Πανιώνιο για την 27η αγωνιστική.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η μετάδοση του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Εύκολα, απλά, με μόλις € 1,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (Παρασκευή 13.04 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 και το Σάββατο 14.04 από τις 10:00 μέχρι την λήξη του αγώνα)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags