Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελές ανατροπές για Μαρσέιγ και Σάλτσμπουργκ, τα… χρειάστηκαν Άρσεναλ και Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-12 23:59:00

Τρελές ανατροπές για Μαρσέιγ και Σάλτσμπουργκ, τα… χρειάστηκαν Άρσεναλ και Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Τρελές ανατροπές για Μαρσέιγ και Σάλτσμπουργκ, τα… χρειάστηκαν Άρσεναλ και Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα ημιτελικά του Europa League ο Κώστας Μήτρογλου!

Τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, συνάντησαν τρομερές δυσκολίες από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, όμως κατάφεραν να αντέξουν και να περάσουν στα ημιτελικά του Europa League.

Αντίστοιχα, η Μαρσέιγ πέτυχε σπουδαία ανατροπή (5-2) και απέκλεισε τη Λειψία με τον Κώστα Μήτρογλου να είναι εκ των πρωταγωνιστών, ενώ το ίδιο έκανε η Σάλτσμπουργκ, που πέταξε εκτός διοργάνωσης τη Λάτσιο νικώντας τη με 4-1.

Η Άρσεναλ «φλέρταρε» με το κάζο, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την ΤΣΣΚΑ, η οποία χρειαζόταν ένα ακόμα γκολ για να ανατρέψει το εις βάρος της 4-1 του πρώτου αγώνα. Οι Ρώσοι πίεσαν για το «χρυσό», όμως ο Γουέλμπεκ έσωσε τους Λονδρέζους μειώνοντας σε 2-1 και τους έδωσε την πρόκριση, με τον Ράμσεϊ να ισοαφαρίζει στο τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις.

 

ЦСКА - Арсенал. Обзор матча. Лига Европы 2017/18. 1/4 финала. 2-й матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Η Ατλέτικο έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η οποία ήταν ανώτερη και έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες για το 2-0, που θα ισοφάριζε το σκορ του πρώτου αγώνα. Η Ατλέτικο σώθηκε από τον τερματοφύλακά της, Γιαν Όμπλακ, που έκανε σημαντικές επεμβάσεις και τελικά άντεξε, με το 1-0 να μην φτάνει στους Πορτογάλους, οι οποίοι αποκλείστηκαν.

 

Спортинг - Атлетико. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στη Μασσαλία. Η Μαρσέιγ, που είχε χάσει 1-0 από τη Λειψία στη Γερμανία, έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 2’. Παρ’ όλα αυτά, οι Γάλλοι αντέδρασαν ισοφαρίζοντας με αυτογκόλ που προκάλεσε ο Κώστας Μήτρογλου στο 6’ και με ακόμα γκολ μέχρι το 38’ πήραν σκορ πρόκρισης. Η Λειψία μείωσε σε 3-2 με τον Ογκουστέν αλλάζοντας ξανά τα δεδομένα, όμως ο Παγιέ πέτυχε το «χρυσό» γκολ για τη Μαρσέιγ κάνοντας το 4-2 με εκπληκτική προσπάθεια και τρομερό σουτ. Οι Μασσαλοί πέτυχαν το τελικό 5-2 στις καθυστερήσεις και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση.

 

Марсель - РБ Лейпциг. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Χαμός έγινε και στην Αυστρία, με την Σάλτσμπουργκ να κάνει απίθανη ανατροπή. Η Λάτσιο είχε προβάδισμα 4-2 από το πρώτο ματς και μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Ιμόμπιλε. Ωστόσο, οι Αυστριακοί «ξέραναν» την ιταλική ομάδα, απάντησαν με 4 γκολ μέσα σε 24 λεπτά επικράτησαν με 4-1 και πέρασαν στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

 

Ред Булл Зальцбург - Лацио | Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Μαρσέιγ - Λειψία 5-2 (6' αυτ. Ίλσανκερ, 9' Σαρ, 38' Τοβέν, 60' Παγέτ, 90'+4 Σακάι / 2' Μπρούμα, 55' Ογκουστέν) [0-1]

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Άρσεναλ 2-2 (39' Τσάλοβ, 50' Ναμπάμπκιν / 75' Γουέλμπεκ, 90'+2 Ράμσεϊ) [1-4]

Σπόρτινγκ - Ατλέτικο 1-0 (28' Φρέντι Μοντέρο) [0-2]

Ζάλτσμπουργκ - Λάτσιο 4-1 (56' Ντάμπουρ, 72' Αϊνταρά, 74' Χουάν Χι-Τσαν, 76' Λάινερ / 55' Ιμόμπιλε) [2-4]

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags