Facebook Pixel Sportdog.gr | Κορυφαία ανακοίνωση για Μαρινάκη: «Τον πολεμούν επειδή είναι...»!
| 2018-04-13 10:26:00

Κορυφαία ανακοίνωση για Μαρινάκη: «Τον πολεμούν επειδή είναι...»!

Sportdog Team
Κορυφαία ανακοίνωση για Μαρινάκη: «Τον πολεμούν επειδή είναι...»!

Πικραίνονται αλλά στο τέλος χαμογελάνε!

Η Σχολή του Ολυμπιακού στην Ελευσίνα εξέδωσε ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και αφορούν τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού:
 
Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να τοποθετηθούμε πάνω σ’ ένα θέμα που μας απασχολεί ιδιαίτερα. Είναι άλλωστε λογικό να μας απασχολεί το μέλλον των παιδιών μας. Διαπιστώνουμε με λύπη μας ότι επί χρόνια κάποιοι πολεμούν τον Ολυμπιακό και τον Ηγέτη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Γιατί τον πολεμούν άραγε; Επειδή είναι πρώτος; Επειδή είναι τεράστιος; Επειδή είναι δυνατός; Παρατηρούμε, διαβάζουμε, πικραινόμαστε αλλά στο τέλος χαμογελάμε. Ένα πλατύ χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη όλων μας όταν μαθαίνουμε ότι ο Ηγέτης μας δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία για το «Koriopolis», αθωώθηκε από τον Άρειο Πάγο γι’ αυτό που κάποιοι βάπτισαν «εγκληματική οργάνωση». Και συνεχίζουν να φτιάχνουν σκάνδαλα και να πετούν λάσπη…
 
Σε ποιον; Σ’ αυτ
όν που έχει προσφέρει τόσα στη Unicef, που είναι δίπλα στα παιδιά; Σ’ αυτόν που έχει βοηθήσει όσο κανείς άλλος τους πρόσφυγες σ’ αυτή τη χώρα; Θυμόμαστε πως είχε αγκαλιάσει την πρωτοβουλία μας να στηρίξουμε τους πρόσφυγες στην Ελευσίνα. Ήρθε ο Ολυμπιακός μας με δώρα, με χαμόγελο και με αγάπη να στηρίξει τα παιδιά των προσφύγων. Στην Μάνδρα με εντολή του Προέδρου μας πήγαμε για να προσφέρουμε νερά και είδη πρώτης ανάγκης στους γείτονες μας. Έχει πάει κανείς στην Μάνδρα να δει τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός; Όλα αυτά τα χρόνια κάθε ενέργεια μας που έχει σχέση με το παιδί έχει σύμμαχο την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτό το προνόμιο δεν σκοπεύουμε να το χάσουμε ούτε να το χαρίσουμε σε κανέναν.

Σχολή Ελευσίνας.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags