Facebook Pixel Sportdog.gr | Τινάζει την μπάνκα ο Τίγρης, «αντιγράφει» ΠΑΟΚ; - «Εισαγγελέας για Λουτσέσκου» και... τρελή φήμη
| 2018-04-13 12:00:00

Τινάζει την μπάνκα ο Τίγρης, «αντιγράφει» ΠΑΟΚ; - «Εισαγγελέας για Λουτσέσκου» και... τρελή φήμη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τινάζει την μπάνκα ο Τίγρης, «αντιγράφει» ΠΑΟΚ; - «Εισαγγελέας για Λουτσέσκου» και... τρελή φήμη

Πώς ο Τίγρης απογειώνει την ΑΕΚ, πού κολλάει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ένα πολύ μεγάλο deal έχει στα σκαριά ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ΑΕΚ, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την «Capelli Sport» για τη φανέλα της ερχόμενης περιόδου.

Τα ποσό της προσφοράς στην Ένωση από την αμερικάνικη εταιρεία δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση ότι πρόκειται για μια πολύ καλή πρόταση, σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα, που θα δώσει στο σύλλογο σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Όπως, μάλιστα, λέγεται η πρόταση στην ΑΕΚ είναι για πενταετή διάρκεια, κάτι που, πάντως, πολύ δύσκολα θα δεχθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης, από την άποψη ότι είναι πολύ δεσμευτικό να υπογράψει ένα συμβόλαιο 5 ετών, καθώς σε 2 χρόνια η ομάδα θα μπει στη «Αγιά Σοφιά» και το brand name του συλλόγου αναμένεται να εκτοξευθεί.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ έχει στα χέρια τις προσφορές τόσο από τη Nike, όσο και από τη Macron, που εξετάζονται επίσης από το αφεντικό της ομάδας. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη εταιρεία ντύνει και τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αυτή τη στιγμή υπάρχει ανοιχτή κόντρα.

«Εισαγγελέας για Λουτσέσκου»

Όσον αφορά την υπόλοιπη επικαιρότητα, στην Ένωση «βράζουν» με τις συνεχείς δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ασταμάτητα κατηγορεί τους «κιτρινόμαυρους» μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας.

Μάλιστα, ενδεικτική είναι η αναφορά στο σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας» (δείτε το ΕΔΩ), όπου τονίζει ότι θα έπρεπε να είχε κληθεί ήδη ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, από τη στιγμή που κατηγορεί δημόσια τους ανθρώπους της ΑΕΚ ως «κλέφτες». Και η συγκεκριμένη θέση της εφημερίδας έχει τη σημασία της από τη στιγμή που εκφράζει συνήθως την πλευρά των Κιτρινόμαυρων. 

Δεν υπάρχει Λεονάρντο

Στο μεταξύ, σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια, δεν έχει καμία βάση αυτό που κυκλοφόρησε τελευταία ως φήμη για επιστροφή του Λεονάρντο στην ΑΕΚ. Το όνομα του Βραζιλιάνου έχει συνδεθεί ξανά με την Ένωση στο παρελθόν, ωστόσο φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση, ή έστω σκέψη, στους διοικούντες της ομάδας, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags