Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση Αραούχο για την παραμονή του - Θα τον λατρέψουν οι ΑΕΚτζήδες!
| 2018-04-13 13:07:00

Δήλωση Αραούχο για την παραμονή του - Θα τον λατρέψουν οι ΑΕΚτζήδες!

Sportdog Team
Δήλωση Αραούχο για την παραμονή του - Θα τον λατρέψουν οι ΑΕΚτζήδες!

Ο Αργεντινός άσος είναι λυπημένος...

Και ο λόγος είναι ότι δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι του το αν θα μείνει ή όχι στην ομάδα!

Αναλυτικά όσα τόνισε στην κάμερα της Nova ο Αργεντινός στράικερ:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Ο τελευταίος ενάμιση χρόνος είναι από τα καλύτερα διαστήματα της ζωής μου και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τη βοήθειά τους. Αν σκεφτώ τη φετινή χρονιά είναι από τις πιο πλήρεις στην καριέρα μου. Δεν έχω λόγια για τον κόσμο, νιώθω ότι έχω ένα τεράστιο χρέος απέναντί τους για τον τρόπο που με αγκάλιασαν και με υποδέχτηκαν. Δέχομαι χιλιάδες μηνύματα από τον κόσμο που ζητά την παραμονή μου. Στην ΑΕΚ βρήκα αυτό που έψαχνα, είμαι πολύ χαρούμενος. Όμως τον Ιούνιο θα πρέπει να επιστρέψω στη Λας Πάλμας με την οποία έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Θα είναι τα πράγματα λίγο πιο πολύπλοκα, θα υπάρξει μια μάχη και για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι πως δεν είναι 100% απόφαση δική μου. Ανήκω στη Λας Πάλμας, είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αν αρνηθώ να επιστρέψω μπορεί να έχω περισσότερα προβλήματα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο», ανέφερε ο Αργεντινός φορ. 

Σε ερώτηση για τις δικαστικές αποφάσεις και πώς επηρεάζουν την προσέγγιση των παικτών στα παιχνίδια απάντησε: «Πρέπει να κάνουμε αυτό που μας έχει πει ο προπονητής, ότι όλα τα ματς είναι τελικοί. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τις δικαστικές αποφάσεις, αλλά να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αν η ομάδα συνεχίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο, ό,τι και να συμβεί θα πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει και θα είμαστε πρωταθλητές». 

Μιλώντας για το ματς με τον Πλατανιά την Κυριακή, είπε: «Όλα τα παιχνίδια για μας πλέον είναι σημαντικά και δύσκολα. Θα πρέπει να έχουμε καλή απόδοση, όπως όλη τη σεζόν. Να εμφανιστούμε με συγκέντρωση, ταπεινότητα και σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο, αλλά θα μας μένουν ακόμη άλλα τρία βήματα». 

Ερωτηθείς αν το γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι από τα ομορφότερα που έχει πετύχει, απάντησε: «Είχα πετύχει ένα ωραίο γκολ και στο παρελθόν, όμως μου αρέσει και το γκολ αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό, γιατί το πέτυχα με το αριστερό πόδι. Ήταν πολύ σημαντικό τέρμα. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα γκολ που έχω πετύχει. Φέτος έχω βάλει 6-7 γκολ με το αριστερό, αλλά το θέμα είναι να σκοράρω, με όποιο πόδι κι αν είναι». 

Σχετικά με το αν θεωρεί το πρώτο γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό το πιο σημαντικό από τα φετινά του, ανέφερε: «Ήταν ένα όμορφο και σημαντικό γκολ, όπως και το γκολ με τον Ολυμπιακό. Αυτά τα δύο νομίζω ήταν τα καλύτερα». 

Αναφορικά με το γεγονός ότι έχει πετύχει από δύο γκολ απέναντι σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, είπε: «Ήταν η μόνη μεγάλη ομάδα απέναντι στην οποία δεν είχα σκοράρει ο Παναθηναϊκός. Το έλεγα στους συμπαίκτες μου, το έκανα και είμαι χαρούμενος». 

Για τη βράβευσή του ο «Τσίνο» είπε: «Ευχαριστώ πολύ και για τα δύο βραβεία. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθώ την ομάδα. Εύχομαι να το κάνω και την Κυριακή και να πάρω κι άλλα βραβεία στο σπίτι μου». 

Όσο για το αν νιώθει ότι καθυστέρησε να κατακτήσει τα δύο βραβεία (είχε να τα κατακτήσει από τον περσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ), τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως χαίρομαι για τα δύο βραβεία. Δεν μπορώ να πω αν άργησα ή όχι. Θα μπορούσα να είχα πάρει κάποια ακόμη, αλλά το θέμα είναι ότι βοήθησα την ομάδα σε σημαντικά παιχνίδια να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου που παίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags