Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέμει η ΑΕΚ για προβοκάτσια – Μήνυμα στον κόσμο για Κρήτη
| 2018-04-13 15:15:00

Τρέμει η ΑΕΚ για προβοκάτσια – Μήνυμα στον κόσμο για Κρήτη

Sportdog Team
Τρέμει η ΑΕΚ για προβοκάτσια – Μήνυμα στον κόσμο για Κρήτη

Έκκληση για προσοχή στο ματς με Πλατανιά.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της ενημερώνει όλους τους φιλάθλους της πως για τον αγώνα με τον Πλατανιά ισχύει η υπουργική απόφαση απαγόρευσης τόσο της οργανωμένης όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης των φίλων της ομάδας μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της στην Κρήτη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ότι και για τον αγώνα με τον Πλατανιά την Κυριακή 15 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων Χανίων ισχύει η υπουργική απόφαση απαγόρευσης τόσο της οργανωμένης όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης των φίλων της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει από τους οπαδούς της την απόλυτη συμμόρφωση με τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας, κάτι το οποίο εννοείται ότι κανείς δεν επιθυμεί στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση του εφετινού πρωταθλήματος.

Καλείστε, κάτι που έχετε κάνει σε ολόκληρη τη διάρκεια της εφετινής προσπάθειας, να προστατεύσετε πάνω απ’ όλα τα αγωνιστικά συμφέροντα της ομάδας μας προκειμένου να μην δημιουργηθεί ο παραμικρός κίνδυνος και να μην δώσουμε την οποιαδήποτε αφορμή για τιμωρία της ΑΕΚ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags