13/04/18 - 17:01

Ζήτησαν από τον Λουτσιάνο να λύσει το συμβόλαιό του;

Τι αποκαλύπτει ο ίδιος ο Βραζιλιάνος!

Sportdog Team
Ζήτησαν από τον Λουτσιάνο να λύσει το συμβόλαιό του;
863views 1shares

Ο Λουτσιάνο Νέβες απέφυγε να μιλήσει για τα οικονομικά θέματα που τον αφορούν ωστόσο ξεκαθάρισε πως για την ώρα ουδείς από την διοίκηση του έχει μιλήσει για ενδεχόμενη αποχώρηση από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Novasports.gr:

Για τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις: «Όλοι οι παίκτες συζητήσαμε μεταξύ μας. Δεν με επηρέασε αγωνιστικά η κατάσταση λόγω των όσων με πλαισιώνουν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκτός αγωνιστικού χώρου είναι μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αλλά αυτά πρέπει να τα αφήνουμε απέξω όταν έχουμε αγώνα ή προπόνηση. Για τα άλλα υπάρχουν οι ατζέντηδες. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη καμπή αλλά είμαστε σε ένα τεράστιο κλαμπ».

Για το αν υπήρχε συμφωνία με την διοίκηση για το οικονομικό κομμάτι: «Τα θέματα αυτά τα χειρίζονται οι μάνατζερ μου. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Ουδείς μου έχει μιλήσει για έξοδό μου από τον σύλλογο. Το οικονομικό πρόβλημα δεν αφορά μόνο εμένα. Όλοι έχουμε οικογένειες. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα λύση για τον σύλλογο. Δεν μίλησα με την διοίκηση για κανένα θέμα. Εγώ είπα εφόσον όλοι είχαμε ικανοποιηθεί οικονομικά θα έπρεπε να προπονηθούμε. Τα οικονομικά είναι θέματα των ατζέντηδων. Μην ξεχνάτε ότι στόχος μου ήταν να ξαναπαίξω».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ