Facebook Pixel Sportdog.gr | Mπενάτια: «Ήταν σαν βιασμός»
| 2018-04-14 06:20:00

Mπενάτια: «Ήταν σαν βιασμός»

Sportdog Team
Mπενάτια: «Ήταν σαν βιασμός»

«Καυστικός» ο Μεχντί Μπενάτια μίλησε για τη φάση του πέναλτι που έκρινε τη ρεβάνς της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μαροκινός στόπερ των «μπιανκονέρι» ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης, στην οποία έδωσε πέναλτι ο Άγγλος διαιτητής Μάικλ Όλιβερ. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποβλήθηκε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε και η «βασίλισσα» πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αναλυτικά όσα είπε ο Μπενάτια στη γαλλική εφημερίδα «Figaro»:

«Ήταν σκληρό. Πραγματικά, αισθανθήκαμε σαν να βιαστήκαμε, όπως την περυσινή σεζόν, όταν βιάστηκε η Μπάγερν Μονάχου, με τα δύο απ' τα τρία γκολ της Ρεάλ να είναι οφσάιντ, αν δεν κάνω λάθος. Είναι πάντα η ίδια ιστορία. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία σπουδαία ομάδα και δεν χρειάζεται να βασίζεται σε τέτοια πράγματα. Όλοι γνωρίζουν πως το παιχνίδι έπρεπε να πάει στην παράταση και η καλύτερη ομάδα να νικήσει. Κάναμε ένα ιστορικό comeback, αλλά δεν μας άφησαν να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί. Θυμάμαι πολύ καλά πως η μπάλα έφτασε στο πρώτο δοκάρι και ο Ρονάλντο την έστειλε με το κεφάλι στο κέντρο της μεγάλης περιοχής. Ο παίκτης της Ρεάλ (σ.σ. Λούκας Βάθκεθ) προσπάθησε να κάνει κοντρόλ με το στήθος, αλλά δεν είδε πως ερχόμουν από πίσω. Όμως, με το που ένιωσε την επαφή, βούτηξε. Προσπάθησα να μην τον ακουμπήσω και να απομακρύνω την μπάλα με το αριστερό πόδι. Το έκανε καλά. Άφησε το σώμα του να πέσει. Δεν δίνεις ποτέ πέναλτι όπως αυτό στο 93ο λεπτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags