Facebook Pixel Sportdog.gr | Χάινκες: «Καλή επιλογή ο Κόβατς - Δεν είναι ατυχία η κλήρωση με τη Ρεάλ»
| 2018-04-14 02:03:00

Χάινκες: «Καλή επιλογή ο Κόβατς - Δεν είναι ατυχία η κλήρωση με τη Ρεάλ»

Sportdog Team
Χάινκες: «Καλή επιλογή ο Κόβατς - Δεν είναι ατυχία η κλήρωση με τη Ρεάλ»

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Γιουπ Χάινκες σχολίασε την κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τον διάδοχό του στον πάγκο της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς.

ίγη ώρα πριν μάθουν ότι η Ρεάλ θα είναι η αντίπαλός της στην ημιτελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, οι Βαυαροί είχαν επιβεβαιώσει ότι ο Νίκο Κόβατς θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από την 1η Ιουλίου. Έτσι, ο Χάινκες κλήθηκε να σχολιάσει και τα δύο... Είναι μια τιτανομαχία, ανάμεσα σε δύο ομάδες με τεράστια παράδοση στο ποδόσφαιρο, που τους αρέσει να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θα είναι δύσκολα και για τις δύο πλευρές.

Όμως κανείς δεν ξέρει αν θα ήταν ευκολότερο το έργο μας αν είχαμε απέναντί μας τη Ρόμα ή τη Λίβερπουλ. Θα πρέπει να αποδέχεσαι ό,τι σου φέρνει η κλήρωση. Δεν πιστεύω πως ήμασταν άτυχοι, αντιμετωπίζω την κλήρωση με αισιοδοξία» είπε αρχικά ο 72χρονος προπονητής, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αντικαταστάτη του λέγοντας: «Έχει ένα πολύ ελκυστικό βιογραφικό, έχει παρουσιάσει πολύ καλό έργο στην Άιντραχτ, είναι εργατικός, καινοτόμος και αγαπά το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως η Μπάγερν έκανε μια καλή επιλογή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags