Facebook Pixel Sportdog.gr | Βαλβέρδε: «Δεν είναι η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου»
| 2018-04-14 04:33:00

Βαλβέρδε: «Δεν είναι η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου»

Sportdog Team
Βαλβέρδε: «Δεν είναι η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για την κατάσταση στη Μπαρτσελόνα μετά τον απροσδόκητο αποκλεισμό από τη Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τη Βαλένθια το Σάββατο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Όπως αναμενόταν, ο Βαλβέρδε ρωτήθηκε για την οδυνηρή ήττα και των αποκλεισμό στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αλλά ξεκαθάρισε ότι αυτή δεν είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα:

Για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του: «Τους είδα καλά, αλλά είναι μία δύσκολη στιγμή. Η δεύτερη πιο δύσκολη μετά τον περασμένο Αύγουστο. Πραγματοποιήσαμε μία καλή πορεία από τότε, αλλά τώρα χάσαμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε μία διοργάνωση. Υπάρχει απογοήτευση και είμαστε υπεύθυνοι γι' αυτό. Πλέον, κοιτάζουμε τα παιχνίδια που έχουν απομείνει κι απ' τα οποία έχουμε να κερδίσουμε πολλά. Όσο κοιτάμε πίσω, θα χάνουμε. Πρέπει νε το ξεπεράσουμε και να δώσουμε χαρά ξανά στον κόσμο».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος: «Είμαι καλά. Δεν είναι η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου. Είναι μία κακή στιγμή, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Βρισκόμαστε όλοι εδώ για ένα σκοπό. Να κερδίζουμε. Όταν χάνουμε πρέπει να δενόμαστε ακόμη περισσότερο».

Για το αν θεωρεί πως έχει στοχοποιηθεί: «Δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι πως ναι. Όταν υπογράφεις συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, τα πράγματα πηγαίνουν κι έτσι. Είναι λογικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags