Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μπελάδες» στον Ολυμπιακό λόγω Εμενίκε – Πόσα χρήματα ζητάει η Λας Πάλμας!
| 2018-04-13 18:12:00

«Μπελάδες» στον Ολυμπιακό λόγω Εμενίκε – Πόσα χρήματα ζητάει η Λας Πάλμας!

Sportdog Team
«Μπελάδες» στον Ολυμπιακό λόγω Εμενίκε – Πόσα χρήματα ζητάει η Λας Πάλμας!

«Φιάσκο δίχως τέλος» γράφουν οι Ισπανοί.

Ο Εμάνουλε Εμενίκε, ίσως η πιο αποτυχημένη μεταγραφή του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει να… ταλαιπωρεί τους Πειραιώτες, καθώς σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της Λας Πάλμας είναι εξοργισμένοι.

Ο ισπανικός σύλλογος δαπάνησε 900.000 ευρώ για τον δανεισμό του τον Γενάρη, μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο ο Νιγηριανός φορ λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο ακόμα δεν έχει αγωνιστεί.

Η Λας Πάλμας λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τα χρήματά της από τον Ολυμπιακό, καθώς τονίζεται πως η ισπανική ομάδα έχει στην κατοχή της έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Εμενίκε ήξεραν ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και ουσιαστικά τους… εξαπάτησαν!

Η ιστοσελίδα udlaspalmas.net γράφει ότι «για μια από τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας, αλλά και ένα φιάσκο δίχως τέλος», ενώ συμπληρώνουν πως: «το νομικό τμήμα της ομάδας θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα τις επόμενες μέρες ελπίζοντας πως θα βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα εναντίον του Ολυμπιακού και του Νιγηριανού έχοντας ως κύριο στόχο να ανακτήσει η Λας Πάλμας τα χρήματα που ξοδεύτηκαν».

Παράλληλα, η Λας Πάλμας θα επιχειρήσει να διακόψει τον δανεισμό του Εμενίκε καταγγέλλοντας την σύμβαση που έχει συνάψει μαζί του αφού απαιτείται χειρουργική επέμβαση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags