Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίθεση ΠΑΟΚ στους... ρεπόρτερ ΑΕΚ - Δε λέει να λήξει η μάχη, νέες εξελίξεις!
| 2018-04-13 21:06:00

Επίθεση ΠΑΟΚ στους... ρεπόρτερ ΑΕΚ - Δε λέει να λήξει η μάχη, νέες εξελίξεις!

Sportdog Team
Επίθεση ΠΑΟΚ στους... ρεπόρτερ ΑΕΚ - Δε λέει να λήξει η μάχη, νέες εξελίξεις!

Ατάκες-φωτιά από τους Θεσσαλονικείς!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έδωσαν την απάντησή στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, τα οποία αναφέρουν ότι ο διαιτητής Κομίνης δεν σφύριξε για να διατάξει τους παίκτες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο μετά τη διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας, αλλά για να καλέσει κοντά τον εκπρόσωπο της Ένωσης.

Στον ΠΑΟΚ στέκονται ιδιαιτέρως στο γεγονός ότι ο βοηθός του Κομίνη, Ποντίκης, κρατούσε τη σημαία του την ώρα του σφυρίγματος και αναρωτιούνται χαρακτηριστικά με ειρωνική διάθεση αν «ο Ποντίκης πήρε τη σημαία μαζί για να κάνει τον σταθμάρχη»!

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου εκφράζουν απορίες σχετικά με το ότι η πλευρά της ΑΕΚ αρχικά υποστήριζε ότι δεν ακούστηκε σφύριγμα, ενώ στη συνέχεια άλλαξε την άποψή της, καθώς και για το γεγονός ότι δεν δέχεται ως απόδειξη το βίντεο διάρκειας τεσσάρων ωρών, που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Εφέσεων.

Ούτως ή άλλως, όπως σας έχουμε ενημερώσει οι διοικούντες των Θεσσαλονικιών είναι στα… κάγκελα και ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον βοηθό διαιτητή, Ποντίκη, να κρατά τη σημαία του στα αποδυτήρια την ώρα που σφύριξε ο Κομίνης:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags