Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις με Λάζαρο - Πως «απαντά» ο Μελισσανίδης στον Ολυμπιακό!
| 2018-04-13 21:37:00

Εξελίξεις με Λάζαρο - Πως «απαντά» ο Μελισσανίδης στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Εξελίξεις με Λάζαρο - Πως «απαντά» ο Μελισσανίδης στον Ολυμπιακό!

Κίνηση με... νόημα από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ!

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι από τα ζητήματα που "καίνε" στην ΑΕΚ και δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπήρξε εξέλιξη στην υπόθεση, καθώς ο παίκτης συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η συνάντηση έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης σε γνωστό στέκι της παραλιακής, με τους δύο άνδρες να κάνουν μια πρώτη κουβέντα για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του έμπειρου άσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετέφερε στον παίκτη την άποψή του ότι πρέπει να τηρήσει την οψιόν που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές και προβλέψει την μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του Χριστοδουλόπουλου για έναν χρόνο με την αμοιβή, που έχει ήδη συμφωνηθεί, ύψους 320.000 ευρώ.

Για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, η τήρηση της συμφωνίας είναι θέμα αρχής και δείγμα εμπιστοσύνης. Συνεπώς, ο διεθνής άσος πρέπει να εφαρμόσει αυτά που συμφωνήθηκαν και από εκεί και πέρα ο Μελισσανίδης εγγυήθηκε ότι θα κάνει αυτό που... πρέπει για έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ένωσης.

Η κίνηση αυτή του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ έχει μεγάλη σημασία και από άποψη timing, ειδικά από τη στιγμή που έχουν κυκλοφορήσει σενάρια ότι για τον Χριστοδουλόπουλο έχει μπει... σφήνα ο Ολυμπιακός!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags