Facebook Pixel Sportdog.gr | Και ξαφνικά «σφαγή» αιωνίων για άσο του Ολυμπιακού - Καυτό παρασκήνιο από το πουθενά κι όλα ανοιχτά!
| 2018-04-13 23:10:00

Και ξαφνικά «σφαγή» αιωνίων για άσο του Ολυμπιακού - Καυτό παρασκήνιο από το πουθενά κι όλα ανοιχτά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Και ξαφνικά «σφαγή» αιωνίων για άσο του Ολυμπιακού - Καυτό παρασκήνιο από το πουθενά κι όλα ανοιχτά!

Ποιος είναι που έχει τρελάνει... κόσμο; Θα γίνει το φοβερό deal;

Στον Ολυμπιακό αναμένεται να σημειωθούν ουκ ολίγες αλλαγές στο ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν, με το μέλλον πολλών παικτών να βρίσκεται στον αέρα.

Ένας από αυτούς που σε καμία περίπτωση δεν έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στο ρόστερ των Πειραιωτών είναι ο Μπιόρν Ένγκελς. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν μια μεγάλη επένδυση στον Βέλγο αμυντικό, αποκτώντας τον με 7 εκατ. ευρώ, όμως ο πρώην άσος της Κλαμπ Μπριζ δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του να είναι ανοικτά.

O Ένγκελς φαίνεται πως έχει αρκετούς «μνηστήρες», καθώς στην πατρίδα του γράφεται πως αρκετές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση να κάνουν κρούση στον Ολυμπιακό για να πετύχουν τον επαναπατρισμό του Βέλγου στόπερ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, στο παιχνίδι της απόκτησής του βρίσκονται η πρώην ομάδα του, Κλαμπ Μπριζ, η μισητή αντίπαλός της, Άντερλεχτ, καθώς και οι Γάνδη, Γκενκ.

Πάντως, δεν ανταποκρίνονται όλα τα σενάρια στην πραγματικότητα. Ειδικά για τις δύο τελευταίες, ο Ένγκελς δεν θεωρείται ρεαλιστικός στόχος, αφού πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις τόσο του Ολυμπιακού, που σύμφωνα με πληροφορίες κοστολογεί τον Βέλγο περίπου στα 5 εκατ. ευρώ, όσο και του ίδιου του παίκτη.

Αντίστοιχα, η Μπριζ δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό να πληρώσει για να αποκτήσει ξανά παίκτη που πούλησε πέρυσι, εκτός και αν «παίξει» το σενάριο του δανεισμού του 23χρονου άσου.

Το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για τον παίκτη φαίνεται πως εκφράζει η Άντερλεχτ, η οποία δεδομένα «τσεκάρει» τον Ένγκελς, όμως φέρεται να μην είναι διατεθειμένη να προσφέρει τα χρήματα που αξιώνει ο Ολυμπιακός.

Στο Βέλγιο, πάντως, υποστηρίζουν ότι ενδεχόμενη μετακίνηση του 23χρονου στην Άντερλεχτ θα ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων, μιας και ο ταλαντούχος στόπερ είναι γέννημα-θρέμμα της μισητής Κλαμπ Μπριζ. Μάλιστα, γράφεται ότι ακόμα και ο πατέρας του Ένγκελς φοβάται για το μπαρ που διατηρεί, το οποίο είναι στέκι οπαδών της Μπριζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags