13/04/18 - 23:52

Νέο επεισόδιο στο... σήριαλ με Λουτσιάνο - Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του παίκτη!

Χαμός με τον Βραζιλιάνο του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Νέο επεισόδιο στο... σήριαλ με Λουτσιάνο - Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του παίκτη!
910views 0shares

To ζήτημα του Λουτσιάνο Νέβες εξακολουθεί να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων από Βραζιλία, που ανέφεραν ότι ο παίκτης έχει καταθέσει προσφυγή στη FIFA για να μείνει ελεύθερος.

Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν έχει κατατεθεί ακόμα προσφυγή, δεν σημαίνει πως αυτό δεν θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, κάτι που παραδέχθηκε δικηγόρος της εταιρείας που εκπροσωπεί τον Λουτσιάνο και συγκεκριμένα ο Μπρούνο Σεραφείμ.

Ο Βραζιλιάνος δικηγόρος μίλησε στον https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gifΣΠΟΡ FM και τόνισε ότι η πλευρά του Λουτσιάνο δεν έχει καταθέσει προσφυγή, όμως δεν αποκλείεται να το πράξει στο μέλλον, εάν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει να μην πληρώνει τον ποδοσφαιριστή!

«Αυτή την ώρα που με καλέσατε, μιλάω με τους ατζέντηδες του Λουτσιάνο. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τη σκέψη προσφυγής, αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει να μην πληρώνει. Η προσφυγή θα εξαρτηθεί από τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε κάνει, αλλά περιμένουμε να πληρωθεί ο ποδοσφαιριστής για να μην κινηθούμε με τέτοιον τρόπο», τόνισε ο Μπρούνο Σεραφείμ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ