Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα είχε φιέστα, όμως μαζευτήκαμε εδώ για την κλοπή του πρωταθλήματος…»
| 2018-04-14 16:45:00

«Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα είχε φιέστα, όμως μαζευτήκαμε εδώ για την κλοπή του πρωταθλήματος…»

Sportdog Team
«Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα είχε φιέστα, όμως μαζευτήκαμε εδώ για την κλοπή του πρωταθλήματος…»

Μήνυμα σε φίλους και εχθρούς από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

Παράγοντες και παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ πήραν τον λόγο στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διεξάγεται αυτή την ώρα στην Καμάρα από τους οπαδούς του Δικεφάλου, με στόχο να διαμαρτυρηθούν για την τιμωρία που τους επιβλήθηκε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος ο οποίος ανέφερε: «Ήμουν και εγώ εκεί θα λέτε στα παιδιά σας για την μεγάλη συγκέντρωση που βλέπουμε τώρα όπου μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει. Κανονικά ετοιμαζόμασταν για φιέστα κ ερχόμαστε εδώ να αντιδράσουμε για την "κλοπή" του πρωταθλήματος που το αξίζαμε και το δείξαμε στους αγωνιστικούς χώρους. Τους πληροφορούμε όλους ότι ο κόπος τους θα πάει στράφι. Νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με την ψυχή μας. Δεν μπορούν όμως»

«Από εδώ από την καρδιά της Μακεδονίας την Θεσσαλονίκη την πόλη του ΠΑΟΚ τους φωνάζουμε τέλος στα ψεύτικα πρωταθλήματα. Κάτω οι κλέφτες των ονείρων μας. Το δίκιο είναι μαζί μας αδέλφια ΠΑΟΚτσηδες. Το πρωταθλήματα να κρίνετε στο γήπεδο όχι στα δικαστήρια όπως πάνε να το περάσουν. Όλοι μαζί με μπροστάρη τον Σαββίδη το χρωστάμε στην ιστορία μας στους προγόνους μας. Μπιζιμ ΠΑΟΚ έλεγαν οι παλιότεροι , ο δικός μας ΠΑΟΚ» , κατέληξε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags