Facebook Pixel Sportdog.gr | Ευρωπαϊκά όνειρα στη Λιβαδειά – Ο Σαβαντόγκο «εκτέλεσε» τον Αστέρα
| 2018-04-14 19:10:00

Ευρωπαϊκά όνειρα στη Λιβαδειά – Ο Σαβαντόγκο «εκτέλεσε» τον Αστέρα

Sportdog Team
Ευρωπαϊκά όνειρα στη Λιβαδειά – Ο Σαβαντόγκο «εκτέλεσε» τον Αστέρα

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 της ομάδας της Τρίπολης.

Νικητής αναδείχτηκε ο Λεβαδειακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος καίγεται για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και απείλησε σε 22 δευτερόλεπτα αγώνα τον Αθανασιάδη με κεφαλιά του Σουμπίνιο, αλλά στη συνέχεια ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 14' το πλασέ του Τόνσο απέκρουσε ο Επασί, ο οποίος είχε θετική αντίδραση και στο 21' σε προσπάθεια του Τσιλιανίδη. Στο 30' ο Τόνσο έπαιξε το 1-2 με τον Κυριακόπουλο, αλλά το σουτ του Αργεντίνου έφυγε μακριά από την εστία.

Στο δεύτερο μέρος έγινε κακό ματς. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, στο 66', με πλασέ του Σαβαντογκό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχασαν φοβερή ευκαιρία με τον Δουβίκα, στο 88' αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει όντας στη μικρή περιοχή., ενώ στις καθυστερήσεις χάθηκε άλλη μία σημαντική ευκαιρία για να γίνει το 1-1. Έτσι ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Σαβαντόγκο με το τέρμα που σημείωσε έδωσε τη νίκη στον Λεβαδειακό.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Νιάσε, Αντιλέχου, Φαβάρο (80' Καλτσάς), Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης, Σαβαντογκό (72' Ζαραδούκας)

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης – Μπέρτος (78' Κώτσιρας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης – Μουνάφο, Ιγκλέσιας – Τσιλιανίδης (70' Δουβίκας), Τόνσο, Κυριακόπουλος (60' Ισνάλντο) – Μανιάς

Η ΦΑΣΗ Το γκολ του Λεβαδειακού. Ο Γιακουμάκης έδωσε ωραία την κάθετη στον Σαβατογκό και αυτός με πλασέ από πλάγια θέση και αριστερά άνοιξε το σκορ.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ Ο Τσαμούρης έκανε το ακατανόητο. Στις καθυστερήσεις ο Γιακουμάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Αθανασιάδη και πριν πλασάρει, ο ρέφερι σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου. Μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής απέβαλε τον Πασαλίδη.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ O Λεβαδειακός με το τρίποντο σκαρφάλωσε στην 7η θέση έχοντας 34 βαθμούς. Ο Αστέρας παραμένει 5ος με 36 και την Ξάνθη να έχει την ευκαιρία την Κυριακή, απέναντι στον ΠΑΣ, να τον εκτοπίσει. Έτσι οι Βοιωτοί πλέον ονειρεύονται ευρωπαϊκά, αφού είναι πολύ κοντά στην 5η θέση, για την οποία θα γίνει σφοδρή μάχη με πέντε ομάδες να τη διεκδικούν.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από τον Λεβαδειακό, είχε περισσότερες ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, αλλά στο 66' ίσχυσε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Όταν δεν αξιοποιείς τις φάσεις, ο αντίπαλος θα σε πληγώσει...

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags