Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυνατό ντιλ για Άρη στη Σούπερ Λιγκ – Τι συμφώνησε ο Καρυπίδης
| 2018-04-14 23:27:00

Δυνατό ντιλ για Άρη στη Σούπερ Λιγκ – Τι συμφώνησε ο Καρυπίδης

Sportdog Team
Δυνατό ντιλ για Άρη στη Σούπερ Λιγκ – Τι συμφώνησε ο Καρυπίδης

Πολύ θετική οικονομική συμφωνία για Καρυπίδη.

Ο Άρη οδεύει για την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ, γι'αυτό και κάνει σχέδια για τη νέα σεζόν. Αυτά δεν αφορούν μόνο αγωνιστικά θέματα αλλά και ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά της ομάδας. Η κατάσταση στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος είναι έωλη, ειδικά όσον αφορά τα τηλεοπτικά και τη χορηγία, οπότε οι Θεσσαλονικείς προχώρησαν σε μία συμφωνία, που θα τους εξασφαλίσει πολλά οφέλη.

Όπως αναφέρουν πηγές από τη συμπρωτεύουσα, το Σάββατο ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε συνάντηση με τους Τομ Παπαδόπουλο και Νικ Σάκιεβιτς. Σε αυτή αποφασίστηκε η ανανέωση της χορηγίας στην φανέλα της ομάδας, της εταιρίας του Τομ Παπαδόπουλου και για την επόμενη σεζόν με αυξημένες μάλιστα αποδοχές για την ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες υποστηρίζουν, ότι παράλληλα με τη χορηγία στη φανέλα θα προχωρήσει το πρότζεκτ των ακαδημιών της ΠΑΕ. Μάλιστα φημολογείτααι, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα αναζητηθεί ο χώρος στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης για την κατασκευή προπονητικού κέντρου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε παλαιότερες αναφορές είχε γίνει λόγος για επιθυμία του Τομ Παπαδόπουλου περί εμπλοκής του στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Στη συγκεκριμένη συνάντηση δεν τέθηκε κάτι τέτοιο επί τάπητος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags