Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος ΠΑΟΚ; Αυτοί «καίνε» την ΑΕΚ - Σε αναμμένα κάρβουνα ο Τίγρης, τι σκέφτεται να κάνει
| 2018-04-14 21:40:00

Ποιος ΠΑΟΚ; Αυτοί «καίνε» την ΑΕΚ - Σε αναμμένα κάρβουνα ο Τίγρης, τι σκέφτεται να κάνει

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος ΠΑΟΚ; Αυτοί «καίνε» την ΑΕΚ - Σε αναμμένα κάρβουνα ο Τίγρης, τι σκέφτεται να κάνει

Ζόρικα τα πράγματα για την Ένωση, ανάβουν φωτιές εντός της ομάδας.

Μπορεί να ακούγονται συνεχώς διάφορα μεταγραφικά σενάρια για την ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού, ωστόσο στην πραγματικότητα στην Ένωση «καίγονται» να διευθετήσουν πρώτα τους παίκτες του βρίσκονται «στον αέρα» από το υπάρχον ρόστερ.
 
Ο βασικός σκοπός της Ένωσης είναι να κρατηθεί ο φετινός «κορμός» και για να γίνει αυτό θα πρέπει να καταβληθούν πολλές προσπάθειες, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαιά τους και παρουσιάζουν εξαιρετικές δυσκολίες.
 
Οι Μπάρκας, Λόπες, Γκάλο, Βράνιες, Σιμόες, Μπακασέτας και Λάζαρος είναι οι παίκτες που θα πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, για να βρεθεί η «χρυσή τομή», με την περίπτωση του τελευταίου να είναι η πιο… καυτή, μετά τα τελευταία σενάρια περί «εμπλοκής» του Ολυμπιακού.
 
Παράλληλα, υπάρχουν και οι υποθέσεις των δανεικών Αραούχο και Κονέ, που είναι επίσης πολύ «ζόρικες» για την ΑΕΚ και όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχουν 9 παίκτες, όλοι πρώτης γραμμής, που θα πρέπει η Ένωση να υπογράψει μαζί τους νέες συμφωνίες.
 
Από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, πάντως, είναι αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουν και αναφέρουν, μάλιστα, πως 7-8 ποδοσφαιριστές από τους παραπάνω δεδομένα θα φορούν τη φανέλα της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, υπολογίζοντας το ενδεχόμενο να προκύψει και κάποια πώληση, αν και το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει εξαιρετικά... φιλόδοξο από τη στιγμή που πρόκειται για ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους.
 
Χολτσχάουζερ αντί Μοράν;
 
Όσον αφορά τα νέα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ΑΕΚ εξετάζει ξανά ζεστά την περίπτωση του Χολτσχάουζερ, ισχύει ότι στην Ένωση πάντα έχουν στα υπόψιν τους τον Αυστριακό μέσο.
 
Ο παίκτης αρέσει στους «κιτρινόμαυρους», θεωρείται ότι μπορεί να αντικαταστήσει τον Μοράν που απογοήτευσε φέτος, ωστόσο υπάρχουν κάποιες «φωνές» μέσα στην ομάδα που εκφράζουν την ανησυχία τους για τη συγκεκριμένη περίπτωση.  
 
Πάντως, ο άσος της Αούστρια Βιέννης παραμένει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για χάρη της ΑΕΚ, παρόλο που πρόσφατα τα… γύρισε στην πατρίδα του και δήλωσε πως, πλέον, σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags