Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελαμένος» άσος του ΠΑΟΚ λόγω... Ολυμπιακού και ΑΕΚ – Τι έκανε με Πανιώνιο, σε ποιον «απάντησε»
| 2018-04-14 21:56:00

«Τρελαμένος» άσος του ΠΑΟΚ λόγω... Ολυμπιακού και ΑΕΚ – Τι έκανε με Πανιώνιο, σε ποιον «απάντησε»

Sportdog Team
«Τρελαμένος» άσος του ΠΑΟΚ λόγω... Ολυμπιακού και ΑΕΚ – Τι έκανε με Πανιώνιο, σε ποιον «απάντησε»

Δείχνει... αφηνιασμένος και έχει τους λόγους του!

O ΠΑΟΚ πήρε εύκολη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο με 3-1, σε ένα παιχνίδι που οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ, εάν ήταν πιο αποτελεσματικοί στις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Στην «κρύα» ατμόσφαιρα της άδειας Τούμπας και παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι επηρεασμένοι από πολλά εξωαγωνιστικά ζητήματα το τελευταία διάστημα, κόντρα στον Πανιώνιο παρουσιάστηκαν με πολλή όρεξη και διάθεση.

Ειδικά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου, παίζοντας με τρομερό πάθος.

Ο Πορτογάλος αγωνιζόταν σα να ήθελε να… αποδείξει κάτι μετά τα τελευταία γεγονότα. Κυνηγούσε κάθε μπαλιά, δεν σταμάτησε να ανεβοκατεβαίνει την αριστερή πλευρά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και προσπαθούσε να οδηγήσει την ομάδα του σε όσα περισσότερα γκολ γίνεται.

Άλλωστε, ο αρχηγός του Δικεφάλου βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» το τελευταίο διάστημα για τις δηλώσεις του υπέρ της οικογένειας Σαββίδη μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που διεκόπη και οδήγησε στην τιμωρία του ΠΑΟΚ, έχει εκφράσει πολλάκις την άποψή του ότι η ομάδα του αξίζει το φετινό πρωτάθλημα και το χάνει για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Όλα αυτά φαίνεται πως έχουν λειτουργήσει ως κίνητρο για τον Βιεϊρίνια, ο οποίος με τη σημερινή του εμφάνιση, αλλά και αυτή της προηγούμενη αγωνιστική με τον Ατρόμητο, μοιάζει να προσπαθεί να δώσει απαντήσεις για τον εαυτό του και την ομάδα του μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags