Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέες «αστραπές» Λουτσέσκου: «Ήρθαν και μας πήραν τα πράγματα, θα το λέω συνέχεια να το ακούνε!»
| 2018-04-14 22:20:00

Νέες «αστραπές» Λουτσέσκου: «Ήρθαν και μας πήραν τα πράγματα, θα το λέω συνέχεια να το ακούνε!»

Sportdog Team
Νέες «αστραπές» Λουτσέσκου: «Ήρθαν και μας πήραν τα πράγματα, θα το λέω συνέχεια να το ακούνε!»

"Άστραψε και βρόντηξε" ξανά ο Ρουμάνος κόουτς.

Λόγο για "κλοπή" έκανε για άλλη μια φορά στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Δικεφάλου:

Για την δήλωση του τεχνικού του Πανιωνίου ότι στην Ελλάδα δεν ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο: "Σίγουρα και εγώ είμαι πολύ απογοητευμένος, όλοι μας είμαστε. Είναι κρίμα μια τέτοια ομάδα να τις κλέβουν πράγματα με τέτοιο τρόπο. Μας έκλεψαν, ήρθαν εδώ μας πήραν πράγματα και μας έκλεψαν. Έχουμε 61 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό, θα το λέω για να το ακούνε, να ξέρουν πως είναι τα πράγματα, θα το θυμίζω συνέχεια και από εδώ και πέρα, σε κάθε ευκαιρία μου, θα λέω τα πράγματα όπως είναι.

Από την άλλη πλευρά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που μπήκαμε στο παιχνίδι, μπήκαμε πολύ καλά, είμαστε άτυχοι για το εύρος του σκορ στο πρώτο μέρος, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο μας βρήκε να παίζουμε πιο ισορροπημένα, να γυρνάμε την μπάλα περισσότερο, προσπαθώντας να βρούμε τον χώρο για να σκοράρουμε, ήμασταν και λίγο πιο ήρεμοι γιατί θεωρήσαμε ότι το παιχνίδι έχει κριθεί, καταφέραμε να σκοράρουμε και το 3ο γκολ και αν για κάτι είμαι στεναχωρημένος σήμερα, είναι για το εύρος του σκορ που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο".

Για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του και τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά το τελευταίο διάστημα: "Πιστεύω ότι θα προετοιμάζαμε τα παιχνίδια μας με διαφορετικό κίνητρο και θα ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί το μόνο που θα διεκδικούσαμε θα ήταν ο τίτλος και θα ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Είναι πράγματα που συμβαίνουν και μπορεί να μην τα καταλάβει ο κόσμος. Δεν έχω παραπονεθεί ποτέ για το γεγονός ότι παίζαμε πάντα στο 100% κι έπρεπε να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση για να μη χάσουμε τίποτα και ξαφνικά βρέθηκε ένα ρολό που ξεδιπλώθηκε και μετά ήρθε και μία απόφαση τελείως άδικη και έπρεπε να το ξεπεράσουμε κι αυτό. Επιστρέψαμε μετά πάλι από μία δύσκολη κατάσταση, παίξαμε το ματς με την ΑΕΚ και πάλι ματς έκλεψαν βαθμούς. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες που επέστρεψαν δύο φορές από μία δύσκολη κατάσταση. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, θα μπορούσαμε σήμερα να μην σκοράραμε και να πετύχαινε ένα γκολ ο Πανιώνιος, αλλά θα ξέραμε ότι θα ήμασταν κακοί σήμερα και δεν κερδίσαμε. Είναι κρίμα μία τέτοια προσπάθεια να χάνεται από μία τέτοια στρατηγική δύο ομάδων, μέσα σε δύο εβδομάδες".

Για το τι έχει μάθει αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα: "Αυτό που έμαθα, είναι ότι όταν υπάρχει η άνεση και η διάθεση να δουλέψει ένα γκρουπ πολύ καλά, μπορεί να το κάνει. Για αυτό είναι πολύ χαρούμενος".

Για το αν έχει ελπίδες μετά την έφεση του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ: "Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για αυτό, ότι ήταν να πω, το είπα".

Για τις λύσεις που υπάρχουν στο ρόστερ: "Πάντα λέω ότι η ομάδα μου δεν αποτελείται απλά από 11 παίκτες. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Το πιο σημαντικό για μένα είναι οι προπονήσεις. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Αλλά αν κάποιος δεν παίξει καλά, τότε θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή στο ροτέισον και θα πρέπει να περιμένει πολύ περισσότερο για να μπει ξανά σε ροή αγώνα. Υπάρχουν διαφορετικά ήδη παιχνιδιών, κάποια παιχνίδια είναι πιο κλειστά και όχι τόσο όμορφα σαν θέαμα. Θα πρέπει να ξέρουμε κι εμείς πως να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις. Στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα υπάρχει για να βελτιώσεις κάτι. Κάθε μέρα υπάρχει κάτι να βελτιώνουμε, κάθε μέρα είναι κάτι σαν πρόκληση. Για να δώσω κι ένα παράδειγμα, αντί το σκορ σήμερα να είναι 5-0, ήταν 3-1".

Για τους παίκτες που ήρθαν στον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη: "Περιμένω πολλά από αυτούς, αλλά εμείς έχουμε έναν δικό μας τρόπο προετοιμασίας. Δεν είναι εύκολο να πας σε μία ομάδα και να παίξεις αμέσως. Ίσως αυτό έχει να κάνει και με το πως δουλεύει η κάθε ομάδα. Εμείς έχουμε μία οργάνωση και μία φιλοσοφία. Είναι λίγο δύσκολο όσον αφορά εμάς... Όταν έχεις μία φιλοσοφία κι έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, οι παίκτες έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μπορούν να δώσουν περισσότερα. Είναι δύσκολο να βρεθεί και η ευκαιρία να βρεθούν οι ίδιοι. Η αλήθεια είναι ότι τον Γενάρη, ενδεχομένως να περιμένεις να πάρεις άμεσες λύσεις, αλλά το 80% των μεταγραφών γενικότερα στο ποδόσφαιρο, περισσότερο ζημιώνουν, παρά βοηθούν. Εμείς θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη κάλυψη στις θέσεις μας, δεν είχαμε και θέματα τραυματισμών, αλλά πραγματικά και οι τρεις είναι παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Θα δούμε τι θα συμβεί και μέχρι το τέλος. Ο Αζεβέδο έχει παίξει σε κορυφαίο επίπεδο, ο Μουλέν είναι παίκτης με μεγάλη ποιότητα και μπορείς να τον απολαμβάνεις βλέποντας τον με την μπάλα. Ο Μιχόγεβιτς είναι διεθνής παίκτης με τις μικρές Εθνικές της Βοσνίας κι έχει απέναντι του τρεις παίκτες τον Βαρέλα, τον Μαλεζά και τον Κρέσπο που έχουν κάνει εξαιρετικά παιχνίδια".

Για τον Κρέσπο: "Δεν ξέρουμε για τον Κρέσπο. Ένιωσε λίγο βαρύ το πόδι του, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι κι όταν νιώθαμε ασφάλεια στο παιχνίδι τον αντικαταστήσαμε. Μου άρεσε και ο Χοσέ όπως έπαιξε". 
 
Για το αν έχει ξαναδεί ένα γκολ να ακυρώνεται μετά από τέσσερα λεπτά: "Ποτέ! Και ξανά θα το πω, μας έκλεψαν! Δεν θέλω να ξαναπώ τα ίδια πράγματα, γιατί είμαι τρελός και πραγματικά θα μπορούσα να πω άλλα πράγματα, αλλά προσπαθώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags