Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα πάρει τον Ορέστη Καρνέζη ο Ολυμπιακός; Απίθανο!
| 2018-04-15 10:05:00

Παίρνει πρώην του ΠΑΟ ο Ολυμπιακός; Φήμες που φούντωσαν, απίθανο σενάριο για 4 εκατ!

του Γιώργου Κτενά
Παίρνει πρώην του ΠΑΟ ο Ολυμπιακός; Φήμες που φούντωσαν, απίθανο σενάριο για 4 εκατ!

Είχε ακουστεί και για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Όλα τα δεδομένα στο sportdog.gr.

Με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού συνδέθηκε το όνομα του Ορέστη Καρνέζη, ως υποψήφιου για να φορέσει το προσεχές καλοκαίρι τη φανέλα των Ερυθρόλευκων. Οι Πειραιώτες, άλλωστε, λέγεται ότι θα ψάξουν για τερματοφύλακα μετά τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ανεξάρτητα από την παρουσία του Σίλβιο Προτό στο Λιμάνι, οι Πειραιώτες αναζητούν μια λύση με προοπτική κάτω από τα δοκάρια τους.

Βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας, με θητεία στον Παναθηναϊκό αλλά και σε πρωταθλήματα όπως το ιταλικό, το ισπανικό και το αγγλικό, ο Έλληνας άσος προφανώς θα μπορούσε να αποτελέσει την καλύτερη ίσως επιλογή τερματοφύλακα. Γιατί γνωρίζει τις απαιτήσεις του σωματείου για πρωταθλητισμό και διάκριση στην Ευρώπη, ενώ έχει εμπειρίες από κορυφαία πρωταθλήματα και αντιπάλους.

Μόνο που δεν υπάρχει κανένα θέμα του Ολυμπιακού με τον Καρνέζη. Όπως και με καμία ομάδα. Και δεν υπήρξε ποτέ, όπως έμαθε το sportdog.gr από ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον Έλληνα άσο. Ούτε από τον Ολυμπιακό, όπως γράφτηκε τώρα, ούτε από τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ όπως είχε γραφτεί παλιότερα. Ποτέ δεν έχουν ενοχλήσει από ελληνική ομάδα την πλευρά του Καρνέζη, γιατί γνωρίζουν άριστα τα δεδομένα.

Ποια είναι αυτά; Ότι ο Καρνέζης έχει σε ισχύ ένα πολύ καλό συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές ύψους 1,2 εκατ. ευρώ. Ενώ υπάρχει και ρήτρα για την πώλησή του, που αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα που αποτελεί απόφαση του ίδιου του παίκτη να μείνει στην Αγγλία και στη Γουότφορντ, κάτι που κατά 99% θα γίνει. Δεν υπάρχει ζήτημα Καρνέζη στον Ολυμπιακό, λοιπόν, και είναι κάποιοι... εκατομμύρια λόγοι που προδίδουν αυτό το θέμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags