Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέλει τον Απόστολο Βέλλιο στο Λιμάνι ο Πέδρο Μαρτίνς
| 2018-04-15 10:30:00

Τρελή έκπληξη: Αυτόν τον Έλληνα φορ θέλει ο Μαρτίνς; - Ποιος είναι ο πρώτος που τελειώνει

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελή έκπληξη: Αυτόν τον Έλληνα φορ θέλει ο Μαρτίνς; - Ποιος είναι ο πρώτος που τελειώνει

Τι ακούγεται για την επίθεση του Ολυμπιακού, απίθανη τράμπα στα σκαριά;

H εποχή του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού ξεκίνησε και επίσημα, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοινώθηκε μέσα στην εβδομάδα και πιάνει άμεσα δουλειά σχεδιάζοντας την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που φέρεται να έχει ζητήσει ο έμπειρος κόουτς εν όψει του καλοκαιριού είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ, ώστε να πλαισιώσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στο ρόστερ και η επιθυμία του αυτή έχει «φουντώσει» ξανά τα σενάρια περί απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αρέσκεται στο να χρησιμοποιεί στις ομάδες του επιθετικούς που συνδυάζουν τη δύναμη με την τεχνική, με τον Βέλλιο να «κουμπώνει» στα «θέλω» του. Το  γεγονός αυτό «πυροδοτεί» τη φήμη ότι ο Έλληνας άσος είναι πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό, ειδικά με δεδομένο ότι αγωνίζεται σε ομάδα της ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη (Νότιγχαμ Φόρεστ) και άρα ενδεχόμενη απόκτησή του δεν θα εμπεριέχει κόστος.

Παρ’ όλα αυτά, καλό θα είναι να κρατάμε… μικρό καλάθι αναφορικά με την υπόθεση. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι ο Βέλλιος είναι πολύ κοντά στους Ερυθρολεύκους. Αντιθέτως, το όνομα του Έλληνα επιθετικού παίζει στα ρεπορτάζ των Ερυθρολεύκων εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, με τον παίκτη να βρίσκεται σταθερά στα «ραντάρ» των Πειραιωτών, αλλά διάφορους παράγοντες να μην επιτρέπουν την ολοκλήρωση του deal.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιθυμία του Μαρτίνς για προσθήκη επιθετικού φανερώνει ότι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Σέρβος δεν έχει ικανοποιήσει με τη φετινή του παρουσία και ακούγεται έντονα ότι το καλοκαίρι θα βρεθεί στην έξοδο, κάτι που φαντάζει πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί εάν αποκτηθεί άλλος σέντερ φορ για να αποτελέσει δίδυμο με τον Ανσαριφάρντ, αν και για τον Ιρανό τίποτα δεν είναι σίγουρο, όπως σας αποκαλύψαμε σε άλλο ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags