Facebook Pixel Sportdog.gr | Θυμάστε τον Διαμαντόπουλο του Παναθηναϊκού; Διαβάστε τι φοβερό ακούγεται για το μέλλον του!
| 2018-04-15 12:05:00

Θυμάστε τον Διαμαντόπουλο του Παναθηναϊκού; Διαβάστε τι φοβερό ακούγεται για το μέλλον του!

του Νίκου Στεργίου
Θυμάστε τον Διαμαντόπουλο του Παναθηναϊκού; Διαβάστε τι φοβερό ακούγεται για το μέλλον του!

Ο πρώην πράσινος τεχνικός διευθυντής έχει πέραση...

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Φεβρουαρίου και δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποιον τομέα θα δραστηριοποιηθεί στο μέλλον.

Για τον πρώην παράγοντα του Τριφυλλιού έχουν αναπτυχθεί σενάρια που αναφέρουν ότι έχει στα χέρια του προτάσεις για την ανάληψη πόστου τεχνικού διευθυντή σε ΠΑΕ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

 Αντιθέτως, πηγές αναφέρουν ότι ο Διαμαντόπουλος προς το παρόν ξεκουράζεται δίχως να έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει στην καριέρα του.

Η προοπτική του να δραστηριοποιηθεί ξανά ως ατζέντης ποδοσφαιριστών υπάρχει στο μυαλό του, ωστόσο δεν είναι κάτι που έχει πάρει απόφαση.

 Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο έμπειρος μάνατζερ απλώς περιμένει και «ζυγίζει» τις επιλογές του για το μέλλον, το οποίο δεν είναι απίθανο να τον βρει σε κάποια ΠΑΕ. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι προς το παρόν δεν έχει στα χέρια του κάποια πρόταση για τεχνικός διευθυντής, σε αντίθεση με ό,τι ακούγεται. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags