Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό αυτό που έπαθε ο Γκαρσία - Ποιος τον «ξεφτίλισε» - Το φυσάει και δεν κρυώνει...
| 2018-04-15 13:00:00

Τρομερό αυτό που έπαθε ο Γκαρσία - Ποιος τον «ξεφτίλισε» - Το φυσάει και δεν κρυώνει...

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερό αυτό που έπαθε ο Γκαρσία - Ποιος τον «ξεφτίλισε» - Το φυσάει και δεν κρυώνει...


Τέτοια εξέλιξη ο Ισπανός τεχνικός δεν πρέπει να την περίμενε με τίποτα!
 

Το πέρασμα του Όσκαρ Γκαρσία από τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε βραχύβιο, αφού ο Καταλανός τεχνικός δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου και παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας μόλις για τρεις μήνες.

Η καριέρα του 44χρονου τεχνικού έχει πάρει τα κάτω της μετά την αποχώρησή του από την Σάλτσμπουργκ, στην οποία θεωρήθηκε απόλυτα επιτυχημένος. Στον αυστριακό σύλλογο ο Γκαρσία έμεινε από τον Δεκέμβρη του 2015 μέχρι τον Ιούνιο του 2017 κερδίζοντας δύο Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Αυστρίας, ενώ συμμετείχε με τη Σάλτσμπουργκ στο Europa League τη σεζόν 2016-17, όταν αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων.

Εν συνεχεία, μπορεί ο ίδιος ο Γκαρσία να είχε δύο αποτυχημένα περάσματα από Σεντ Ετιέν και Ολυμπιακό, ωστόσο η Σάλτσμπουργκ ακολούθησε εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία και… απογειώθηκε ως σύλλογος!

Τον Καταλανό τεχνικό διαδέχθηκε ο Μάρκο Ρόζε, απευθείας από τα β’ ομάδα της Σάλτσμπουργκ και χωρίς να έχει εργαστεί ποτέ ως πρώτος προπονητής σε σύλλογο. Αυτό δεν εμπόδισε τον 41χρονο τεχνικό να κάνει… θαύματα από την πρώτη του κιόλας σεζόν φτάνοντας την ομάδα στα ημιτελικά του Europa League και με πολλές πιθανότητες να παίξει μέχρι και στον τελικό, εάν αποκλείσει τη Μαρσέιγ.

Εξαργυρώνοντας τη φετινή καταπληκτική χρονιά ο Ρόζε ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς γράφεται ότι είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει σε γερμανική ομάδα, τη στιγμή που ο προκάτοχός του, Όσκαρ Γκαρσία, έχει εξαφανιστεί εντελώς από το προσκήνιο μέσα σε έναν χρόνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags