Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη περίοδο, εξέφρασε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Novasports.

Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για...

-τον στόχο του Ολυμπιακού στα ματς πρωταθλήματος που απομένουν: «Έχουμε αφήσει πίσω μας μία δύσκολη περίοδο γιατί στο τελευταίο ματς φέραμε ισόπαλοι και χάσαμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε τέσσερις νίκες».

-για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, τον Πέδρο Μαρτίνς, αν γνωρίστηκε ο Πορτογάλος με τους παίκτες και τις πρώτες εντυπώσεις που έχουν από τον 47χρονο τεχνικό: «Όχι, δεν τον έχουμε γνωρίσει ακόμα...»

-για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την Κέρκυρα: «Δεν μας απασχολεί τι κάνει ο αντίπαλος ούτε σε ποια θέση βρίσκεται. Μας νοιάζει τι θα κάνουμε εμείς. Να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι μας και να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε».

-για τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς με την Κέρκυρα: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, γιατί στον προηγούμενο αγώνα στην Κέρκυρα χάναμε στο πρώτο ημίχρονο 1-0. Τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ».

-για την επιστροφή του κόσμου σε εντός έδρας ματς κι αν κόστισε η απουσία του από τις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι πάντα δύσκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα όταν παίζεις χωρίς φιλάθλους. Μοιάζουν με φιλικά ματς. Δεν είναι το ίδιο... Πιστεύω πώς τώρα που θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, θα μας βοηθήσουμε και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως και στα επόμενα τρία ματς που ακολουθούν το αυριανό (σ.σ.: της Δευτέρας)».

-για το προσωπικό του στόχο ως το τέλος, αλλά και τον απολογισμό της πρώτης σεζόν με τον Ολυμπιακό: «Ελπίζω να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Ολυμπιακός και θέλω να μείνω. Μου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με τον σύλλογο. Κι αν πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ελπίζω να μπορέσω να σκοράρω περισσότερα γκολ».