16/04/18 - 08:21

Επική ατάκα Φωκά για το σύνθημα - «Η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα»!

Τι είπε ο βουλευτής που πήγε στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Επική ατάκα Φωκά για το σύνθημα - «Η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα»!
1.382views 0shares

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε χαρακτηριστικά σε εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Θέλετε να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο; Η Βουλή δεν έκανε τίποτα για δεκαετίες για το ποδόσφαιρο. Το μόνο που θέλετε είναι να δικαιώνεται τις αλητείες. Είστε ικανοποιημένοι που η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα;

Δεν το εννοώ το σύνθημα, όπως δεν εννοούν και οι Αθηναίοι το «Βούλγαροι». Η ΑΕΚ προτίμησε να πέσει στη Γ' εθνική από το να πληρώσει.

Εγώ δεν έχω κανένα αφεντικό πέρα από τον Λεβέντη. Εσείς μπορεί να ανήκετε σε ένα άρμα. Εγώ πουθενά. Μιλήσατε ποτέ για το χρηματιστήριο, για τα δάνεια των κομμάτων; Δεν κάνατε τίποτα. 

Σας ενδιαφέρει μόνο τι κάνει ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης. Εχει δώσει 100αδες θέσεις εργασίας και αυτό σας πειράζει. Το πρόβλημα μας δεν είναι το σύνθημα, ούτε ο ΠΑΟΚ είναι ο Σαββίδης.

Χάνουμε την ουσία και να μην κοιτάμε να ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο. Για ένα χαρτάκι που έπεσε στον ώμο του προπονητή δεν ξεκίνησε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό.  Με την ΑΕΚ μπήκε γκολ στο 90 και διακόπηκε ο αγώνας. Τι λέει ο κανονισμός; Τιμωρία της ΑΕΚ. Όλη αυτή η μπόχα και η δυσωδία δεν σας ενδιαφέρει. Θέλετε να κουκουλώνετε τα πάντα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ