Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα τα «διαλύσει» όλα ο Μαρινάκης; - Απίθανο σενάριο για φορ-κτήνος μεγάλης κλάσης - Λέτε; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-04-16 10:40:00

Θα τα «διαλύσει» όλα ο Μαρινάκης; - Απίθανο σενάριο για φορ-κτήνος μεγάλης κλάσης - Λέτε; (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Θα τα «διαλύσει» όλα ο Μαρινάκης; - Απίθανο σενάριο για φορ-κτήνος μεγάλης κλάσης - Λέτε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωστό όνομα που κοστίζει μια περιουσία. Είναι ποτέ δυνατόν;

Μετά την πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός αναμένεται να είναι δραστήριος στην αγορά της Πορτογαλίας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Πορτογάλοι επιμένουν να συνδέουν τους Ερυθρολεύκους με έναν… παλιό γνώριμο, τον Τικίνιο Σοάρες, που είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες και τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Βραζιλιάνος φορ είναι σούπερ περίπτωση για τους τους Ερυθρολεύκους, έχοντας σκοράρει 11 γκολ φέτος με τη φανέλα της Πόρτο, αλλά κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση θα είναι ενδεχόμενη προσπάθεια απόκτησής του, αφού οι «Δράκοι» δεν… χαρίζουν.

Η Πόρτο αγόρασε τον Τικίνιο Σοάρες με περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ από την Γκιμαράες, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια. Εάν αποφασίσει να τον πουλήσει, κάτι που δε φαίνεται πολύ πιθανό, δεν πρόκειται να το κάνει με λιγότερα χρήματα από όσα έδωσε για να τον πάρει (ακούγεται ότι κοστολογείται αυτή τη στιγμή πάνω από 10 εκατ. ευρώ), ενώ ακόμα κι αν τον παραχωρήσει ως δανεικό, θα φροντίσει να εξασφαλιστεί οικονομικά, θέτοντας ως ρήτρα αγοράς ένα μεγάλο ποσό.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος φορ είναι πελάτης του γνωστού μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος μπορεί να του βρει πολύ εύκολα ομάδα και μάλιστα εξασφαλίζοντας κέρδος για την Πόρτο.

Εκτός όλων των άλλων, πάντως, μάλλον είναι ακόμα νωρίς για να αποφασίσει η ομάδα της Πορτογαλίας το τι θα κάνει με τον συγκεκριμένο παίκτη, αφού έχει άλλα, πιο άμεσα θέματα να λύσει. Πρέπει πρώτα να διευθετήσει το θέμα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος μάλλον θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας παρά τις φήμες, αλλά και να δουν τι θα γίνει με τον βασικό επιθετικό, Μουσά Μαρεγκά, που μάλλον θα πωληθεί... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags