Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό παρασκήνιο με Ολυμπιακό και Καρεμπέ - «Αυτόν θα τον πουλήσουμε 20.000.000 ευρώ»!
| 2018-04-16 13:00:00

Φοβερό παρασκήνιο με Ολυμπιακό και Καρεμπέ - «Αυτόν θα τον πουλήσουμε 20.000.000 ευρώ»!

Φοβερό παρασκήνιο με Ολυμπιακό και Καρεμπέ - «Αυτόν θα τον πουλήσουμε 20.000.000 ευρώ»!

Δε φαντάζεστε για ποιον ξένο άσο το είπε ο Γάλλος. Έχει τέτοιο «μάτι»;

 

O Αρτούρ Μαζουακού αποτέλεσε ένα πρώτης τάξεως «λαβράκι» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον ανακάλυψε από το… πουθενά τη σεζόν 2014-15.

Ο Γάλλος ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 21 ετών με μεταγραφή από τη Βαλενσιέν μετά από εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ και δεν άργησε να δείξει το ταλέντο του, παίρνοντας άμεσα φανέλα βασικού. Μάλιστα, η πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό ήταν τόσο καλή που ο Καρεμπέ προέβλεψε ότι θα πωληθεί με περισσότερα από 20.000.000 ευρώ, ενώ αυτή ήταν και η τιμή που έθεταν οι Ερυθρόλευκοι για όποιον σύλλογο έδειχνε ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ωστόσο, στη δεύτερη σεζόν ο Μαζουακού δεν έπιασε τα ίδια στάνταρ απόδοσης. Ο Γάλλος έδειχνε να μην είναι συγκεντρωμένος, με τις φήμες να τον θέλουν εκνευρισμένο που ο Ολυμπιακός δεν τον άφησε να φύγει το καλοκαίρι του 2015 και να έχει το μυαλό του στη μεταγραφή. Κάπως έτσι η τιμή του έπεσε αισθητά, με τους Πειραιώτες να τον παραχωρούν στη Γουέστ Χαμ αντί περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2016.

Εκεί ο Μαζουακού βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό, με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν, η οποία είναι με διαφορά η κορυφαία της καριέρας του. Ο Γάλλος είναι βασικός στο σύλλογο του Λονδίνου, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους πλάγιους μπακ της Premier League και μοιάζει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Άλλωστε, στην Αγγλία γράφεται ότι η Τότεναμ είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, όμως οι Πετεινοί δεν είναι ο μόνος σύλλογος που παρακολουθεί τον 24χρονο άσο. Αντιθέτως, τον «τσεκάρουν» επίσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, ενώ βρίσκεται σταθερά στα «ραντάρ» της Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ από πέρυσι.

Φαντάζει, λοιπόν, δεδομένο ότι ο Μαζουακού θα πάρει μεταγραφή σε ομάδα από το «πάνω ράφι» της Ευρώπης και μάλιστα με ποσό-μαμούθ, που σίγουρα θα ξεπεράσει τα 20.000.000 ευρώ. Κάπως έτσι δικαιώνεται έστω και με καθυστέρηση μιας… ομάδας η πρόβλεψη του Καρεμπέ, που πίστεψε στον παίκτη από την αρχή, αλλά παράλληλα γίνεται η διαπίστωση ότι ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να πετύχει ένα deal πρωτόγνωρο ακόμα για τα δικά του δεδομένα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags