Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα δήλωση του βουλευτή Φωκά για το σύνθημα: «Το είπα αλληγορικά, πέτσινο πρωτάθλημα η ΑΕΚ»
| 2018-04-16 13:33:00

Νέα δήλωση του βουλευτή Φωκά για το σύνθημα: «Το είπα αλληγορικά, πέτσινο πρωτάθλημα η ΑΕΚ»

Sportdog Team
Νέα δήλωση του βουλευτή Φωκά για το σύνθημα: «Το είπα αλληγορικά, πέτσινο πρωτάθλημα η ΑΕΚ»

Θα συζητηθεί σίγουρα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αριστείδης Φωκάς στον Fair Play 96.1:

Για το σύνθημα κατά της Βουλής και τον Ιβάν Σαββίδη: «Αλληγορικά το είπαμε. Είναι δυνατόν να εννοήσω ότι θα κάψουμε τη Βουλή; Εδώ και χρόνια ακούμε αυτό το σύνθημα, το είπαν και οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα. Εκεί ο Τσίπρας έκανε τίποτα; Το πρόβλημά μας δεν είναι το σύνθημα, είναι ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ σήκωσε κεφάλι, είναι έτοιμος να πάρει το πρωτάθλημα και του βάλανε παγίδες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Χτυπάνε τον Ιβάν Σαββίδη, έναν άνθρωπο που ήρθε και επένδυσε, που πλήρωσε τα χρέη του ΠΑΟΚ ενώ άλλοι προτίμησαν να αλλάξουν κατηγορία, που πήρε το Μακεδονία Παλάς με πολύ υψηλότερο μίσθωμα, που πήρε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και θέλει να το κάνει το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια».

Για το αν αισθάνεται μία άδικη επίθεση προς το πρόσωπό του: «Μίλησα στο συλλαλητήριο, χωρίς κανείς να αναφέρει το όνομά μου, ούτε εγώ ανέφερα το όνομά μου. Σηκώθηκα για να πω δυο κουβέντες για αυτή την αδικία. Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές και όχι στα δικαστήρια. Η ΑΕΚ θα πάρει ένα «πέτσινο» πρωτάθλημα, θα το χαρεί;».

Ο κ. Φωκάς κατέληξε ως εξής: «Όλοι γνωρίζουμε ότι στη Θεσσαλονίκη είμαστε ένα μεγάλο χωριό. Είχα να δω κάποιους φίλους εδώ και 25 χρόνια. Φώναζαν ένα σύνθημα οι φίλοι μου, δεν έγινε κάτι φοβερό. Πρόκειται για ένα σύνθημα που φωνάζει όλη η Ελλάδα και εμείς αφήνουμε την μπόχα της Αθήνας να μας κυβερνάει. Οι Αθηναίοι (Παναθηναϊκοί, Ολυμπιακοί και Αεκτσήδες) μας αποκαλούν Βούλγαρους; Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη ήρθαν Αθηναίοι; Στο αντίστοιχο συλλαλητήριο στην Αθήνα πήγαν 1,5 εκατ. άτομα; Άρα, ας μην τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς. Όταν είμαστε στα γήπεδα λέμε και… κάτι παραπάνω».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags