Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτά πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να μην υποβιβαστεί!
| 2018-04-16 15:29:00

Αυτά πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να μην υποβιβαστεί!

Sportdog Team
Αυτά πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να μην υποβιβαστεί!

Οι κινήσεις που θα σώσουν το Τριφύλλι.

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού από την σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που επέβαλλε ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών στην ομάδα για τις οφειλές προς τους Σεμπάστιαν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ και Μάικλ Εσιέν.

Οι Πράσινοι έχουν τιμωρηθεί και με -3 από την περίπτωση του Γενς Βέμερ και με τα σημερινά μαντάτα, θα πρέπει να συντελεστεί ένας μικρός άθλος για να επέλθει η σωτηρία.

Συγκεκριμένα, στο Τριφύλλι θα πρέπει να διευθετήσουν εξωδικαστικά τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, καθώς υπενθυμίζεται ότι στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών έρχεται ο υποβιβασμός και αυτόματα.

Έτσι, θα πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα να επιστραφούν έξι από τους 12 συνολικά βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 50.075 ευρώ στον Λέτο και 16.000 ευρώ που αντιστοιχούν στην τελευταία δόση του διακανονισμού του Τοτσέ για να αποφύγουν την κατάρρευση.

Από εκεί και πέρα μοιάζει πιο δύσκολο να δοθούν οι 256.000 ευρώ στον Μάικλ Εσιέν, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προεξοφληθεί τίποτα, την ώρα που η προθεσμία για το Τριφύλλι λήγει πέντε ημέρες μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ήτοι στις 27 Απριλίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags