Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποχώρησαν οι οπαδοί - Κρίσιμες ώρες για τον ΠΑΟ μετά το -9! Λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν
| 2018-04-16 17:24:00

Αποχώρησαν οι οπαδοί - Κρίσιμες ώρες για τον ΠΑΟ μετά το -9! Λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν

Sportdog Team
Αποχώρησαν οι οπαδοί - Κρίσιμες ώρες για τον ΠΑΟ μετά το -9! Λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την απόφαση αφαίρεσης βαθμών!

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, μετά την απόφαση της ΕΠΟ να επιβάλλει στην ομάδα ποινή αφαίρεσης συνολικά εννέα βαθμών για οφειλές σε παίκτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 40 εξαγριωμένοι οπαδοί του Τριφυλλιού έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ, διέκοψαν το Δ.Σ. του Τριφυλλιού, που ξεκίνησε στις 15.00, και συνομιλούν σε έντονο ύφος με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βασίλη Κωνσταντίνου!

Ο κόσμος ζητά εξηγήσεις για τη στάση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, και εκφράζει την αγανάκτησή του για την καταστροφική εξέλιξη, που οδηγεί τον Παναθηναϊκό κοντά στον υποβιβασμό. Οι υπόλοιποι σύμβουλοι παραμένουν στην αίθουσα των συνεδριάσεων και περιμένουν τις εξελίξεις.

Το Sportdog.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για τις εξελίξεις στις τάξεις των Πρασίνων...

* Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως άμεσα θα πληρώσει και λυθεί το θέμα με το -9!

Η ανακοίνωση των Πράσινων: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής.

* Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οπαδοί έκαναν "ντου" στα γραφεία της ΠΑΕ!

* Περίπου στις 17.30 οι φίλοι του Τριφυλλιού αποχώρησαν από τα γραφεία του συλλόγου δίχως να σημειωθούν "παρατράγουδα".

* Τα μέλη του Δ.Σ. έχουν παραμείνει ώστε να επανεκκινήσει η συνεδρίαση.

* Το Δ.Σ. ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, προέβη σε δηλώσεις για τα σημερινά γεγονότα.

Αναλυτικά:

«Έγινε μία συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα. Σαφώς ο κόσμος ανησυχεί, δόθηκαν οι εξηγήσεις που έπρεπε να δοθούν, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει παρόν έχει και μέλλον.

-Γιατί φτάνουμε πάντα στο παρά πέντε;

«Αυτή είναι μία συζήτηση που πρέπει να την κάνουμε άλλη στιγμή. Γιατί κι εσείς παίρνετε πληροφορίες που δεν έχουν 100% βάση, συγκριτικά με όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου για να μπορέσετε κι εσείς και να ενημερωθείτε πλήρως για όλα αυτά που συμβαίνουν στον σύλλογο. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός. Είναι κι άλλες ομάδες που έχουν προβλήματα και ζητούν αλλαγή της ποινής. Είναι άλλες έξι ομάδες».

-Ήταν ειρηνική η συμπεριφορά των οπαδών;

«Ήρθαν πολύ ειρηνικά».

-Γιατί βγήκε η ανακοίνωση όταν ήρθαν οι οπαδοί;

«Βγάλαμε ανακοίνωση για να καθησυχάσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος που ήρθε εδώ δεν μπήκε στα γραφεία. Ήρθαν δύο άτομα για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό βλέπετε ότι γράφονται διαφορετικά πράγματα απ’ αυτά που υπάρχουν και μπλέκεται η κατάσταση».

-Οι πιστωτές θα εξοφληθούν;

«Εμείς θέλουμε να τους εξοφλήσουμε όλους τους πιστωτές. Απλώς θέλουμε χρόνο. Τους λέμε δώστε μας χρόνο για να σας πληρώσουμε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags