Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Κωνσταντίνου - Τι συνέβη με τους οπαδούς και πώς θα πληρωθούν οι παίκτες!
| 2018-04-16 18:30:00

Αποκάλυψη Κωνσταντίνου - Τι συνέβη με τους οπαδούς και πώς θα πληρωθούν οι παίκτες!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κωνσταντίνου - Τι συνέβη με τους οπαδούς και πώς θα πληρωθούν οι παίκτες!

«Κινδυνεύουν κι άλλες ομάδες…»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ μετά την διακοπή του Δ.Σ. από οπαδούς της ομάδας.

Πάντως, ο κ. Κωνσταντίνου υποστήριξε ότι δεν υπήρξαν εντάσεις, αλλά η συζήτηση που έγινε με τους φίλους της ομάδας ήταν σε καλό κλίμα.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ αποκάλψε ότι δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά και ακόμα έξι ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αδειοδότηση και ζητούν αλλαγή της ποινής για υποβιβασμό λόγω χρεών.

Παράλληλα, τόνισε ότι πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να εξοφλήσει όλους τους πιστωτές του, αρκεί να δώσουν αρκετό χρόνο στην ΠΑΕ ώστε να το πετύχει.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:  

«Έγινε μία συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα. Σαφώς ο κόσμος ανησυχεί, δόθηκαν οι εξηγήσεις που έπρεπε να δοθούν, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει παρόν έχει και μέλλον.

-Γιατί φτάνουμε πάντα στο παρά πέντε;

«Αυτή είναι μία συζήτηση που πρέπει να την κάνουμε άλλη στιγμή. Γιατί κι εσείς παίρνετε πληροφορίες που δεν έχουν 100% βάση, συγκριτικά με όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου για να μπορέσετε κι εσείς και να ενημερωθείτε πλήρως για όλα αυτά που συμβαίνουν στον σύλλογο. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός. Είναι κι άλλες ομάδες που έχουν προβλήματα και ζητούν αλλαγή της ποινής. Είναι άλλες έξι ομάδες».

-Ήταν ειρηνική η συμπεριφορά των οπαδών;

«Ήρθαν πολύ ειρηνικά».

-Γιατί βγήκε η ανακοίνωση όταν ήρθαν οι οπαδοί;

«Βγάλαμε ανακοίνωση για να καθησυχάσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος που ήρθε εδώ δεν μπήκε στα γραφεία. Ήρθαν δύο άτομα για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό βλέπετε ότι γράφονται διαφορετικά πράγματα απ’ αυτά που υπάρχουν και μπλέκεται η κατάσταση».

-Οι πιστωτές θα εξοφληθούν;

«Εμείς θέλουμε να τους εξοφλήσουμε όλους τους πιστωτές. Απλώς θέλουμε χρόνο. Τους λέμε δώστε μας χρόνο για να σας πληρώσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags