Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτοί «τρέλαναν» τον Μαρτίνς - Όλα τούμπα με τους... ξεγραμμένους - Φοβερά πράγματα στο Φάληρο
| 2018-04-16 22:03:00

Αυτοί «τρέλαναν» τον Μαρτίνς - Όλα τούμπα με τους... ξεγραμμένους - Φοβερά πράγματα στο Φάληρο

Sportdog Team
Αυτοί «τρέλαναν» τον Μαρτίνς - Όλα τούμπα με τους... ξεγραμμένους - Φοβερά πράγματα στο Φάληρο

Ποιοι κέρδισαν πόντους μπροστά στα μάτια του Πορτογάλου.

Υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς, που παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε «χορταστική» εμφάνιση και νίκησε άνετα την Κέρκυρα με 5-1.

Οι Ερυθρόλευκοι απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα μετά από καιρό, σαν οι παίκτες να ήθελαν να… αποδείξουν κάτι στο νέο τεχνικό της ομάδας.

Ειδικά η τετράδα των μεσοεπιθετικών, που αποτελούταν από Ανσαριφάρντ, Μάριν, Φορτούνη και Μιραλάς «έκρυψε» την μπάλα σε αρκετές φάσεις, αφού και οι τέσσερις άσοι βρέθηκαν ανεξαιρέτως σε πολύ καλή βραδιά, ενώ έβγαλαν και ωραίες συνεργασίες μεταξύ τους.

Το timing για να βγάλουν οι Ερυθρόλευκοι τον καλύτερο τους εαυτό ήταν ιδανικό, καθώς υπήρχε η εκτίμηση πως το αποψινό παιχνίδι, όπως και τα υπόλοιπα τρία που απομένουν, ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο αναφορικά με το μέλλον ορισμένων παικτών στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι έχουν αναπτυχθεί σενάρια για την πιθανότητα οι Μάριν και Φορτούνης να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, ενώ αβέβαιο είναι και το μέλλον του Μιραλάς, από τη στιγμή που παίζει ως δανεικός από την Έβερτον. Εκ των τεσσάρων μόνο ο Ανσαριφάρντ θεωρείται σίγουρος, αν και δεν έχει εξασφαλισμένη θέση βασικού. Άλλωστε, ο Μαρτίνς φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση επιθετικού για να φτιάξει δίδυμο μαζί με τον Ιρανό.

Φυσικά, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι βρήκε δίχτυα ακόμα ένας παίκτης που το μέλλον του είναι στον… αέρα, ο Μπιόρν Ένγκελς. Βέβαια, από τη στιγμή που ο Βέλγος είναι αμυντικός, το ότι σκόραρε δεν είναι απαραίτητο ότι θα αλλάξει δραματικά την θέση του, αφού ο Ολυμπιακός στο αμυντικό κομμάτι πήρε μέτριο βαθμό, δεχόμενος αρκετές ευκαιρίες από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags