Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος Τίγρης, τι έκανε μόλις έβαλε ΕΡΤ - Η «διαταγή» στους συνεργάτες του, θα γίνει χαμός
| 2018-04-16 23:19:00

Απίστευτος Τίγρης, τι έκανε μόλις έβαλε ΕΡΤ - Η «διαταγή» στους συνεργάτες του, θα γίνει χαμός

Sportdog Team
Απίστευτος Τίγρης, τι έκανε μόλις έβαλε ΕΡΤ - Η «διαταγή» στους συνεργάτες του, θα γίνει χαμός

Έξαλλος ο Μελισσανίδης με την κρατική τηλεόραση και τον ΠΑΟΚ.

Ο… πόλεμος ΑΕΚ-ΠΑΟΚ συνεχίζεται πλέον σε αμείωτους ρυθμούς και σε όλα τα επίπεδα, καθώς το τελευταίο «πεδίο μάχης» είναι τα Media και πιο συγκεκριμένα η ΕΡΤ, μετά τα όσα έγιναν στην «Αθλητική Κυριακή».

Θυμίζουμε πως από την Ένωση ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένοι με το γεγονός ότι την Κυριακή το βράδυ δόθηκε χρόνος στον ΠΑΟΚ και στους ανθρώπους του για να προβάλουν τις θέσεις του, σχετικά με όσα έχουν γίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα έβγαλαν και σχετική διαρροή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, στην Ένωση δεν πρόκειται να σταματήσουν την… επίθεση στην κρατική τηλεόραση. Θα ξεκινήσουν με «εμπάργκο», θα εκφράσουν επίσημα τα παράπονα τους και στον Νίκο Παππά, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν και ακόμα ψηλότερο.

Μάλιστα, το παρασκήνιο αναφέρει πως ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αυτός που τρελάθηκε με όσα έγιναν στην «Αθλητική Κυριακή» και πήρε τηλέφωνα όντας σε έξαλλη κατάσταση.

Το αφεντικό της ΑΕΚ δεν έβλεπε την εκπομπή, ωστόσο ενημερώθηκε από φίλους και μόλις το… γύρισε στην ΕΡΤ, έβγαλε καπνούς με όσα έλεγαν για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Αμέσως επικοινώνησε με τους Δημάτο – Λυσάνδρου και συζήτησαν για το πώς θα αντιδράσουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags