Facebook Pixel Sportdog.gr | Απάντηση-φωτιά σε Χιμένεθ - «Έτσι γίνεται στην Ελλάδα, καμία ομπρέλα - Θα ερχόταν 0-6 αν...»!
| 2018-04-16 23:35:00

Απάντηση-φωτιά σε Χιμένεθ - «Έτσι γίνεται στην Ελλάδα, καμία ομπρέλα - Θα ερχόταν 0-6 αν...»!

του Γιώργου Κτενά
Απάντηση-φωτιά σε Χιμένεθ - «Έτσι γίνεται στην Ελλάδα, καμία ομπρέλα - Θα ερχόταν 0-6 αν...»!

Κρητικός ρεπόρτερ στο sportdog.gr για τα «καρφιά» του Μανόλο.

Την άποψη ότι ο Πλατανιάς έπαιξε για να μην διασυρθεί από την ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι, εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Μάκης Καρτσωνάκης.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Χανιώτικα Νέα σχολίασε ακόμα τις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, αναφορικά με την αγωνιστική παρουσία του Πλατανιά, αλλά και την εμφάνιση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και τα σενάρια που τον στέλνουν στον Ολυμπιακό.

«Ο Πλατανιάς έχει χάσει κάθε ελπίδα για να παραμείνει στην κατηγορία. Έπαιζε για το γόητρό του μονάχα, για τον κόσμο του. Δεν είχε να χάσει κάτι απέναντι στην ΑΕΚ, η προσοχή των ανθρώπων του συλλόγου είναι στραμμένη στην επόμενη μέρα. Τι θα γίνει με τις αδειοδοτήσεις, δηλαδή. Το παιχνίδι, μοιραία, πέρασε σε δεύτερη μοίρα», ανέφερε αρχικά ο καλός Κρητικός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Αγωνιστικά η ΑΕΚ έχει μεγάλη διαφορά από τον Πλατανιά, αν και ευρύτερα ο Πλατανιάς δεν μπορεί να παίξει την ΑΕΚ, έχει ένα θέμα μαζί της με κακή παράδοση. Είναι ίσως η μοναδική ομάδα από τις μεγάλες που δεν μπορεί να την παίξει. Χθες, βέβαια, είχε τρομερή αντίσταση, έπαιξε πολύ σοβαρά, έκλεισε διαδρόμους, φάνηκε να δυσκολεύει την ΑΕΚ».

Μετά το τέλος του αγώνα απηύθυνες ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου στον Χιμένεθ, η απάντηση του οποίου συζητιέται σήμερα για τον Πλατανιά και τον τρόπο που αγωνίστηκε.

«Στην ερώτησή μου απάντησε ότι ο Πλατανιάς δεν βοήθησε για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Αλλά αν έπαιζε ανοιχτά ο Πλατανιάς, το σκορ θα πήγαινε στο 0-6. Ο Πλατανιάς δεν θέλει να είναι κάτω από την ομπρέλα καμιάς ομάδας, για να μην υπάρχουν σκιές. Στην Ελλάδα η μικρή ομάδα πρέπει να επιλέξει τον μπαμπούλα της, στο στρατόπεδο ποιας από τις μεγάλες ομάδες θα βρεθεί. Όταν μια μικρή ομάδα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, πρέπει να επιλέξει με ποιον θα πάει. Ο Πλατανιάς χθες έπαιξε για να μη διασυρθεί, από μια ομάδα που βρίσκεται πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα που είπε ο Χιμένεθ δεν τα καταλαβαίνω».

Πώς είδες την εμφάνιση του Λάζαρου;

«Έχει κάνει και πολύ καλύτερα παιχνίδια από το χθεσινό, αλλά φυσικά ήταν πολύ καλός. Ήταν πολύ απειλητικός στα στημένα και έχει ηγετικό ρόλο στο παιχνίδι. Τον είδα από κοντά, δείχνει κι αυτός πολύ χαρούμενος που θα στεφθεί πρωταθλητής. Πρόκειται, αναμφίβολα, για έναν από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές».

Το όνομά του συνδέεται ξανά, σήμερα, με τον Ολυμπιακό. Ποια είναι η δική σου άποψη;

«Είναι παίκτης που με την ποιότητά του μπορεί να κολλήσει σε οποιαδήποτε μεγάλη ελληνική ομάδα. Κάπου ήταν αδικημένος παίκτης μέχρι να πάει στην ΑΕΚ, δεν είχε δείξει όσα μπορούσε. Στην ΑΕΚ είναι από τα τοπ ονόματα της ομάδας. Έχει κάνει πολύ καλή χρονιά φέτος, κάπου ίσως έχει αδικήσει και ο ίδιος τον εαυτό του στην παρουσία που είχε παλιότερα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Δηλαδή έχει καλύτερο παίκτη από τον Λάζαρο ο Ολυμπιακός;».

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

«Ήταν εντυπωσιακή, από τους 3.000 οπαδούς που υπήρχαν, οι 2.500 ήταν οπαδοί της ΑΕΚ. Απλοί οπαδοί, Χανιώτες στην πλειοψηφία τους, είχαν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους. Εκδηλώθηκαν όταν βγήκαν οι παίκτες της ΑΕΚ για προθέρμανση και έδωσαν το πρώτο χειροκρότημα, αλλά και μετά που είπαν τα συνθήματα. Πολύ καλή η ατμόσφαιρα, δεν υπάρχει φανατισμός στα ματς του Πλατανιά, ακόμα κι όταν έρχονται στο γήπεδο μεγάλες ομάδες». 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags